Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Három közül melyik sorozat...

Három közül melyik sorozat jobb? Sorozatok lent

Figyelt kérdés
Vámpír naplók, Utolsó év, Skins

2015. aug. 17. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Háttt... En egyiket sem szeretem. A vámpir naplóját el kezdtem nézni de nem fogott meg, a másik 2-őt nem ismerem. Sajnos nagyon megfertőzött a The Walking Dead 😊 és a most induló Fear the Walking Dead aug.23-án.
2015. aug. 17. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Leirni sem tudod a cimet, akkor nem csodalom, h nem fogott meg.
2015. aug. 19. 00:57
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Telefonról írtam, az kijavít mindent meg átírja a szavakat arra, amire ő gondol. De köszönjük az érdemi választ, hasznos volt. IQ harcos, csak ennyibe tud belekötni.
2015. aug. 19. 08:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Én csak a Vámpírnaplókat ismerem, de az nagyon jó sorozat!
2015. aug. 19. 12:48
 5/8 anonim válasza:
igen a vámpírnaplók király sorozat
2015. szept. 4. 17:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Mind 3-at ismerem. A Vámpír naplók számomra túl misztikus. At utolsó évet is elkezdtem egy kissé eltulzott szappanopera nincs különösebb véleményem mert nem sok részt láttam mindenkinek az ami. A Skins fiatalokról szól szerintem néhány része még bele is illik a való életben az első 3 rész az ami unalmasabb de utána már megszereted a szereplőket:) És ajánlom de mindenkinek más az ízlése.
2015. okt. 23. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Az Utolsó évet sosem néztem, a másik kettőt igen, és a Skins azóta is az egyik legnagyobb kedvencem. Vannak benne (szándékosan) eltúlzott jelenetek és karakterek, de inkább mondanám realisztikusnak, mint nem, és bárkinek ajánlható, aki szereti a drámát. A Vámpírnaplókkal is el lehet lenni, ha nincs jobb, de nekem valahogy túl komolytalan és klisés az egész, egy idő után csak az agyam sorvad el a túlbonyolított történetétől.
2016. márc. 15. 20:50
 8/8 anonim válasza:
Ha egy olyan sorozatot akarsz anit még nem fertőzött meg annyira amerika akkor a skins. Kedvencem, imádom!:)
2016. júl. 10. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!