Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mi történne? NARUTO

Szerintetek mi történne? NARUTO

Figyelt kérdés
Mi történne, hogy ha az egész Akatsuki támadná meg Konohát és Narutót? Naruto plot armor-ját így sem tudnák leverni? Ha mondjuk a Taka, azaz Hebi is csatlakozik az Akatsukihoz és így támadnak?

2015. nov. 25. 19:24
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Hidan túl idióta és beképzelt.Amikor harcolt Asumáékkal,azt mondta,hogy Kakuzu nehogy közbe avatkozzon,inkább csak maradjon egy helyben és így is tett.Csak ugye miután levágta a fejét Asuma,akkor Hidan visszavarta és csatlakozott.Kakuzu azután simán kifingatta volna Kotetsut és Izumot,sőt harcolt is velük csak miután Hidan végzett Asumával,hívta őket Pein és menniük kellett. Szóval röviden így volt. :D
2015. nov. 29. 23:03
 32/36 anonim ***** válasza:
Elnézést,Kakuzu varta vissza Hidannak a fejét és Kakuzu csatlakozott a harcba.Látszik,hogy már mindjárt elalszom... :D
2015. nov. 29. 23:05
 33/36 A kérdező kommentje:

Tudom, mert láttam a harcot. Csak szerintem kicsit idióták és beképzeltek a gonoszak, mert erőt fitogtatni azt tudnak, meg hú de menők, azt legyilkolnak 2-3 nindzsát. Ha azt vesszük, Kakuzu és Hidan nem valami nagy halak. Hidan kinyírta Nii Yugitot, Chirikut és Asumát. Ennyi. Kakuzu meg kit? Pár szerzetest és ennyi.

De azért elég érdekes képességük volt, a halhatatlan páros :)

2015. nov. 30. 21:15
 34/36 anonim ***** válasza:
Nem nagy halak? :D Amúgy pont ők öltek a legtöbbet az összes akatsukis közül.Asuma,2 farkú,Chiriku,7 farkú(bemuttaták egy részben).Gondolom Kakuzu is segített minden harcban,csak Hidan imádta felajánlani Jashinnak őket. :D
2015. nov. 30. 21:50
 35/36 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy sokat öltek de mind értéktelenek voltak.

Kakuzu meg sem bírta sebezni Kakashit, aki közben Hidannal is harcolt egy ideig + egy szívét is kicsinálta Kakuzunak.

Mondom ezt úgy, hogy épp, hogy csak nem utálom Kakashit.

Azért nem hinném, hogy Pain-nél jobbak lennének. Egész Konohát elpusztította + Kakashit is nagyon gyorsan lerendezte. 1 Teljes epizódba került ha jól tudom?

Már csak azt bánom, hogy nem fingatta ki Choji-t vagy apját, Ibikit stb.

2015. dec. 7. 22:30
 36/36 anonim ***** válasza:
Egyértelmű,hogy Pain erősebb. :D Amúgy Kakuzu kicsinálta volna Kakashit ha nem jönnek Narutoék(szóval ha nem jön a tipikus megmentés). :D
2015. dec. 7. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!