Mi történne, hogy ha az egész Akatsuki támadná meg Konohát és Narutót? Naruto plot armor-ját így sem tudnák leverni? Ha mondjuk a Taka, azaz Hebi is csatlakozik az Akatsukihoz és így támadnak?
Hidan túl idióta és beképzelt.Amikor harcolt Asumáékkal,azt mondta,hogy Kakuzu nehogy közbe avatkozzon,inkább csak maradjon egy helyben és így is tett.Csak ugye miután levágta a fejét Asuma,akkor Hidan visszavarta és csatlakozott.Kakuzu azután simán kifingatta volna Kotetsut és Izumot,sőt harcolt is velük csak miután Hidan végzett Asumával,hívta őket Pein és menniük kellett. Szóval röviden így volt. :D
2015. nov. 29. 23:03
32/36 anonim válasza:
Elnézést,Kakuzu varta vissza Hidannak a fejét és Kakuzu csatlakozott a harcba.Látszik,hogy már mindjárt elalszom... :D
2015. nov. 29. 23:05
33/36 A kérdező kommentje:
Tudom, mert láttam a harcot. Csak szerintem kicsit idióták és beképzeltek a gonoszak, mert erőt fitogtatni azt tudnak, meg hú de menők, azt legyilkolnak 2-3 nindzsát. Ha azt vesszük, Kakuzu és Hidan nem valami nagy halak. Hidan kinyírta Nii Yugitot, Chirikut és Asumát. Ennyi. Kakuzu meg kit? Pár szerzetest és ennyi.
De azért elég érdekes képességük volt, a halhatatlan páros :)
2015. nov. 30. 21:15
34/36 anonim válasza:
Nem nagy halak? :D Amúgy pont ők öltek a legtöbbet az összes akatsukis közül.Asuma,2 farkú,Chiriku,7 farkú(bemuttaták egy részben).Gondolom Kakuzu is segített minden harcban,csak Hidan imádta felajánlani Jashinnak őket. :D
2015. nov. 30. 21:50
35/36 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy sokat öltek de mind értéktelenek voltak.
Kakuzu meg sem bírta sebezni Kakashit, aki közben Hidannal is harcolt egy ideig + egy szívét is kicsinálta Kakuzunak.
Mondom ezt úgy, hogy épp, hogy csak nem utálom Kakashit.
Azért nem hinném, hogy Pain-nél jobbak lennének. Egész Konohát elpusztította + Kakashit is nagyon gyorsan lerendezte. 1 Teljes epizódba került ha jól tudom?
Már csak azt bánom, hogy nem fingatta ki Choji-t vagy apját, Ibikit stb.
2015. dec. 7. 22:30
36/36 anonim válasza:
Egyértelmű,hogy Pain erősebb. :D Amúgy Kakuzu kicsinálta volna Kakashit ha nem jönnek Narutoék(szóval ha nem jön a tipikus megmentés). :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!