Szerintetek mi történne? NARUTO
Figyelt kérdés
Mi történne, hogy ha az egész Akatsuki támadná meg Konohát és Narutót? Naruto plot armor-ját így sem tudnák leverni? Ha mondjuk a Taka, azaz Hebi is csatlakozik az Akatsukihoz és így támadnak?2015. nov. 25. 19:24
11/36 anonim válasza:
Akármekkora Naruto a TTGL nagyobb és erősebb nála. :P
13/36 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=7XbeVosPszo
Nézd végig megtudod, a végefelé lesz. (Egyébként: Tengen Toppa Gurren Lagann)
14/36 anonim válasza:
15/36 anonim válasza:
Öhm oké... csak nem értem ennek miköze a Narutohoz? :D
16/36 anonim válasza:
Semmi, csak mielőtt benyögné valaki hogy Goku meg Ichigo erősebb, gondoltam meglóbálom a Jokert én. Jöhetne az összes shounen szupersztár a TTGL ellen, lévén több százbilliószor nagyobb mint a Pollux. xd
17/36 anonim válasza:
Most sikeresen elindítottál egy anime háborút. :D Ez a legnagyobb hülyeség,összehasonlítani két különböző történeten alapuló animét.Ennél nagyobb hülyeséget kitalálni. :D Maradjunk a Narutonál,ha már a kérdés is erről szól.
18/36 anonim válasza:
Már az baromság és háborút indít el hogy feltettek (megint) egy olyan kérdést amire úgyse tudja senki a választ. Tehát lényegében örülni kéne hogy csak hozzám hasonló trollokat kapott a kérdés. Nem mind1 ki nyerne? Olyan nonsense az egész összehasonlítgatás.
19/36 anonim válasza:
Az igaz,hogy hülyeség az összehasonlítgatás,de akkor más animével sem kellett volna összehasonlítani. :D
20/36 A kérdező kommentje:
Nem akarok bunkó lenni, de takarodj a tgg-nemtudommiddel, ne offolj itt. Engem az èrdekelt, amit leìrtam a kèrdèsben..
A többieknek pedig köszönöm ès igen úgy gondoltam amìg nem voltak narutoèk ennyire op-ok.
Èn nagyon megnèztem volna, pl Kakuzu, Deidara nagy károkat okozhattak volna Konohának, ìgy Pain is több erővel harcolhatott volna. Mondjuk Itachi leszednè a kemènyebb shinobikat mint pl. Kakashi/Tsunade. Konan ès Pain esetleg Tobi vagy Kisame Narutora. Sasori meg az ilyen átlagos shinobikat ès Sakurát is lemèszárolná. Juugo ès Suigetsu szintèn. Sasuke, ő meg besegìtene valamelyik tagnak. Ti hogyan kèpzelnètek el?
2015. nov. 26. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!