Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mi történne? NARUTO

Szerintetek mi történne? NARUTO

Figyelt kérdés
Mi történne, hogy ha az egész Akatsuki támadná meg Konohát és Narutót? Naruto plot armor-ját így sem tudnák leverni? Ha mondjuk a Taka, azaz Hebi is csatlakozik az Akatsukihoz és így támadnak?

2015. nov. 25. 19:24
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Lemaradt Hidan, Zetsu és Karin.

Őket nehezen képzelem bele, talán mert nem láttam Zetsu-t harcolni és Karin eddig csak gyógyította Sasuke-t.

Hidan is Sasorival együtt csépelné a lakósságot.

2015. nov. 26. 20:52
 22/36 anonim ***** válasza:

Hát látszik hogy az átlag 12es community csak Naruto szocializálódik. xD

Mellesleg a kérdésedre válaszolva, a mangából, emlékeim szerint, komplett a fél világ ellen harcolt Madara és Obito. Tehát gondolkozz logikusan, (talán még megy) hogy lenne egy Kakuzunak, vagy akárkinek Sasuke kivételével esélye azellen a Naruto ellen aki a Kurama barátsága nélkül is könnyen verte Kakuzut, megverte Paint amatőr Senjutsuval. A Naruto (mint manga) végére az Akatsukisok elég kishalak lettek, főleg hogy a végén amit leművelt Sasuke Naruto Kakashi illetve Obito Madara és Hagoromo, ahhoz képest hol vannak az Akatsukisok? Sehol.

2015. nov. 26. 20:59
 23/36 A kérdező kommentje:

Hát azért megnézném Naruto mire menne Senjutsu és RasenShuriken nélkül Kakuzu és Pain ellen. A Kakuzu elleni harc vége nagyon pocsék volt, tiszta plot armor, mint az első részben, hogy egy pukitól feküdt ki Kiba.

Nem akarom nagyon megbillenteni az erőviszonyokat, de én úgy gondoltam, hogy ezzel kezdődni mondjuk a Shippuuden, nem azzal, hogy Deidara Gaara ellen. Kötve hiszem, hogy akkoriban Narutoék lenyomták volna az Akatsukit és most akkor mellőzzük a Hebi-t is. És szerintem nem fair, hogy a Shippuuden elejétől a Pain harcig Naruto hatalmasat fejlődik, Kakashi is, és az Akatsuki ugyanazon az erőszinten marad..

2015. nov. 26. 21:45
 24/36 anonim ***** válasza:

Azt is nézd,hogy Kakuzut úgy győzték le,hogy egyszerre többen harcoltak ellene és Naruto mikor már érkezett Kakuzunak nem tudom hány szívét kicsánálták+meggyengítették.

Amúgy Sasori a 100 báb technikával hatalmas pusztítást tudna végezni a gyengébb ninjákon.

Nos,az én elképzelésem.Deidara,Kakuzu és Pain rombolna.Hidan,Itachi,Kisame az erősebb jouninek ellen(Kakashi,Asuma,Gai,Kurenai,stb.).Konan és Zetsu egyaránt a shinobik ellen.Obito Hokage ellen.Sasuke csapata pedig Narutoék ellen.

2015. nov. 26. 21:55
 25/36 A kérdező kommentje:
Erről beszélek. És ha azt mondod, hogy logikusan gondolkozzunk, hát akkor meg? Persze egy balfácán mint Naruto olyan könnyen kiszúr egy shinobival aki Hashirama elleni harcot túlélte és jóval több harci tapasztalata van. Ezt már nem veszem be..
2015. nov. 26. 22:00
 26/36 anonim ***** válasza:
Ilyen a Naruto. :D Sok értelmetlenség van benne,de szerintem Kakuzu és Hidan csatája volt a legjobb,amikor Kakashiék ellen harcoltak.Minden nagyon király. :D
2015. nov. 26. 22:34
 27/36 A kérdező kommentje:
Hát ahhoz képest, hogy mit műveltek amikor először megjelentek elég pocsék volt a csata. Ott baltázták el, hogy Hidan tette a kemény legényt és nem hagyta Kakuzut segíteni és láttuk mi lett az eredménye. Kellett volna végezni Shikamaruval, Kotetsu és Izumoval is, így a második csata könnyebben ment volna.
2015. nov. 27. 16:17
 28/36 anonim ***** válasza:

Ha a gonoszok kíméletlenül harcolnának, beszéd nélkül, akkor sokkal többet nyernének minden animében, sorozatban, könyvben stb. De abban mi az érdekes?

Az Arrow sorozatban az tetszik, hogy néha megmagyarázzák, miért nem nyírják ki a főgonoszt több száz méterről.

2015. nov. 27. 17:38
 29/36 anonim ***** válasza:
Kiakarta nyírni Hidan és Kakuzu Shikamaruékat,csak Pein hívta őket,így muszáj volt menniük,de mondta hogy visszajönnek,csak Kakashiék meglepték őket.
2015. nov. 27. 17:47
 30/36 A kérdező kommentje:
# 29 Na erre nem emlékeztem. Akkor a legnagyobb hibás Hidan. Mert miközben Asumaval és Shikamaruval harcolt (azaz inkább töketlenkedett), egy időben vele Kakuzu ki kellett volna fingatnia Kotetsu-Izumo párost, azért két chuunin-t csak ki tudott volna csinálni. Így max megmaradt Shikamaru.
2015. nov. 27. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!