Titeket ez nem idegesít (Naruto)? Többi lent.
Direkt akarják elb*szni a jó benyomást a Naruto írója? Olyan jól indult a shippuuden és a sima Naruto is aratott, de a Kabutos, edo tensei-es harc után elvan qrva az egész anime... Borzalmasan rossz lett. Nézhetetlen. Be is fejeztem ott a sorozatot, mikor Naruto meghalt és visszajött az élők világába. Nah menjenek a p*csába. Úgy voltam vele nem nézem tovább, mert csak megutáltatják velem a kedvenc animémet, illetve csak volt kedvenc animémet. Úgy voltam vele, hogy nah mimdegy... Nem baj, ha elqrják a végső csatát, legalább lezárják és a narutot és nem csinálnak mégnagyobb viccet belőle, a színvonala megmarad. A nagy francokat... Nemrég, hallottam, hogy már fojtatják az animét, valamiféle Naruto Gaiden animével, ami Sasuke lányáról szól és még noncs vége, mert még azt is folytatják a Boruto-val, amiben már Naruto gyermekei is szerepelnek. Hogy süllyedhetett le idáig az író? Elakarja b*szni a fanok kedvét? Egy ilyen ocsmány befejezés után, még folytatni akarja az animét? Komolyan? Nem gondoltam volna, hogy ennél jobban le tudják alacsonyítani a Naruto animét, de tévedtem...
Titeket ez nem idegesít? Vélemémy?
Öhm... inkább direkt a fanok kedvéért csinálta ilyenre. A Naruto mangájában kb nyílt titok az hogy a Pein Saga után direkt olyan történetre terelte a dolgot a mangaka Kishomoto, hogy ki tudja elégíteni a fanokat. Maga a manga utolsó 200 fejezete szánalmas! Nagyon gyenge, ilyet már megsem említek hogy személyiségfejlődés...
Gyakorlatilag a hírnévért eladta a művét.... Nézd meg a végén hogy írta ki Nejit, - én legalább is... inkább már kínomba röhögtem ott hogy "ez drámai akart lenni?" - ahhoz képest hatalmas visszalépés hogy hogy írta ki Itachit, aki még így is szerves része maradt az egésznek, és nagyot ütött a fordulat vele. De lásd a story végén, ahol nagyjából minden úgy történik hogy semmi meglepetés ne legyen, sablonos happy end lezárás... (nem értem miért nem lehetett egyedit húzni legalább a végén) mondjuk valami ütős tanulság mellé valamelyik főszereplő meghalt... vagy mind a kettő.
Az meg már a szánalom legalja hogy öszejön 3 olyan páros, akik konkrétan KÉT SZÓT nem beszéltek egymással... jó lenne így menne a valóságban. Ez a divat amúgy most, amiben pénz van azt eladják kiszipolyozzák, minden kis minőséget is elvesznek belőle azért hogy minél nagyobb közönség torkán le lehessen nyomni, hogy legyen belőle meg a pénzgyár.
Szerintem Nagato halála után lett végképp rossz az egész.
Ez a "háború" majdnem akkora nagy szar lett, mint a Bleach.
Spoiler: A Naruto (Shippuuden) végső ellensége Kaguya, de ő szerintem a legszarabb ellenség az összes közül. Egy rossz vicc. Jobban mondva az utolsó ellenség nem Kaguya volt,hanem Sasuke, de ennek a végső Naruto vs Sasuke harcnak megkellett történnie.
A Naruto után jött a Naruto Gaiden manga, aminek Sasuke és Sakura lánya, Sarada volt a főszereplője. Ez rövid volt és teljesen értelmetlen.
Majd még lesz a Boruto mozifilm, aminek Naruto fia a főszereplője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!