SyfaDiaz kérdése:
Hol találok Naruto részeket Jetixes szinkronnal?
Figyelt kérdés
Kb. olyan harminc részig szeretném Jetixes szinkronnal nézni a narutot, mert ismerősöm nem bírja a káromkodást, és akkortájt már az animax is kezd leszokni róla.2015. nov. 15. 11:13
1/2 anonim válasza:
Nézd Japánul, lehet még most nem de később rá fogsz jönni, hogy mérföldekkel más szint mint magyar. Sokkal sokkal jobb. Én is csak magyarul néztem még kb 10 éve, de pár Japán rész után csakis úgy nézek bármi anime-t
2/2 A kérdező kommentje:
Én nekem természetesen jò lenne a Japán szinkron, shippuudent is úgy nézem. De aki velem van, annak így nem jò, meg a káromkodást se szereti.
2015. nov. 17. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!