Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » PDancso Péter csak szerintem...

PDancso Péter csak szerintem nem jó videós?

Figyelt kérdés

2015. nov. 1. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Régebben jó volt, de az utóbbi időben nagyon durván zuhan a műsorának meg az egész személyének a színvonala.
2015. nov. 1. 20:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Pár videóját láttam és nem értem, miért ilyen népszerű
2015. nov. 1. 20:26
 3/14 anonim ***** válasza:
Én például nagyon szeretem de kinek mi
2015. nov. 1. 20:28
 4/14 A kérdező kommentje:
Persze sokan szeretik, ez csak az én véleményem
2015. nov. 1. 20:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Én régen nagyon szerettem, de mostanában nekem is úgy tűnik, hogy mintha esne a színvonala. Aztán lehet, hogy nincs igazam, csak én nem nézem már annyira. Nekem túlságosan betanult az egész, és olyan egyhangon beszél... :/ de amúgy bírom, mert van humora, magával az emberrel nincs semmi bajom, inkább a videóival. De ízlés kérdése :)
2015. nov. 1. 20:42
 6/14 anonim ***** válasza:

A régi videói jobbak, mint a maiak. A maiak is tele vannak humorral, sokat lehet rajtuk nevetni, de jobban érzem, hogy inkább célozza meg a 8-15 éves (vagy azon az agyi szinten) álló korosztályt rengetegszer, mint a 18 év feletti korosztályt, akiket régen.

Persze ettől még tényleg szeretem, jó videósnak tartom, de egyszerűen csak úgy gondolom, hogy a régi videói jobbak voltak. A 2013. évi és előtti évekbeliek a legjobbak, a 2014-esek közt már kevesebb az emlékezetés és a 2015-ös videóiban van meg leginkább a futószalag érzés nekem, ahol már egyik videó sokkal inkább olyan, mint a másik, mint régebben.

2015. nov. 1. 21:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Abszurd kérdés, ha csak szerinted lenne jó, nem lenne nem-tudom-hány-százezer feliratkozója.
2015. nov. 2. 02:43
 8/14 anonim ***** válasza:
55%

Ja félreértettem a kérdést.

Csak szerinted NEM jó videós-e? Nem hiszem, gyakran éri kritika.

2015. nov. 2. 02:44
 9/14 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm a válaszokat!
2015. nov. 2. 06:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Én alapból nem bírom a rájátszós, feltűnési viszketegségben szenvedőket, úgyhogy szerintem sem jó videós, megjátsza magát, hogy a nagy vicces arc menő csávó, szerintem szánalmas inkább hogy lassan 30 felé úgy affektál mint egy 15 éves kamaszgyerek
2015. nov. 2. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!