Csak szerintem volt a kezdetektől szar Dancsó Péter?
Vérprofi videós, és van egy olyan eredeti karaktere, és a videóinak van egy olyan egyedi stílusa ami rajta kívül csak a Szirmainak van. Ez tény.
Az, hogy kinek mi vicces, az meg egyéni ízlés kérdése.
a kredenc az nem az eleje azért...önmagában az a műfaj, mint filmkritika, az a magyar youtube-al vele meg a szirmaival kategóriateremtő volt...tehát egyedi. márpedig akinek van olyan ötlete, amivel egyedi tud lenni, az jó.
az már más kérdés, hogy a legtöbb követője olyan agyi szinten mozog, hogy az valami képtelenség...
szokták mondani, hogy hülyékből "meggazdagodni" a legkönnyebb. azért írtam idézőjelek közé, mert nem feltétlenül pénzt kell érteni, hanem akár jelen példa szerint követőket.
nagy valószínűséggel én sem eröltetném magam 120%-on, ha egyszerűen egy 70%-os teljesítmény vagy sajnos manapság egy 10%-os teljesítmény is bőven megfelelő.
én érzem magam kínosan, amikor 1-2 vicces videórészletet bevág valami ősrégi videóból, majd mennek az eredeti videóhoz, hogy odaírják "lájk, ha a Dancsótól jöttél"...arra is képtelenek már, hogy az ilyen klasszikus videókat, mémeket megtalálják.
arról már nem is kell beszélni, hogy mindegyik mennyire büszke arra, hogy ők a "Dancsicskák"...ez is egy fajta lenézés, de örülnek neki, mert mekkora poén.
szóval nem rajta múlik az egész, és szvsz inkább csak a social videóival vannak gondok, mint az ilyen kérdezz-felelek hülyeségek. az első néhány még jó volt, de mivel ezek a videók is első sorban attól függnek, hogy a sok agyhalott mit írkál neki, így a szarból ő sem tud várat építeni...(most mondjak egy példát, amikor valaki megkéri, hogy mondjon valamit németül...most abba mi a f_szom a vicces? semmi, de meg csinálja mert kérték).
a filmes videóival szerintem nincs igazi gond. nekem például ezek a sharknado-s filmtömeg eléggé tetszett, már csak azért, mert ezek a filmek önmaguktól is elég botrányosak.
egyetlen baj az, hogy már lassan el lesznek felejtve ezek a videók, és csak ilyen eröltetett szarokat fogja csinálni.
Szerintem az elején még volt egy-két jó poénja. Akkor én még bírtam. És látszott, hogy nem teszi a fejét, nem játssza az agyát, nincs elszállva, hanem becsületesen, normális színvonalon akar videókat gyártani. Akkor még elhittem róla, hogy tényleg nem a nézettségért csinálja a videóit.
Most már nem. Most már minden, amit csinál, egy póz, jól kiszámított gumicsont, amit odadob a hülye 15 éveseknek, hogy rághassák. Semmi eredeti nincs benne. Már ötletei sincsenek. Nem tudom, észrevettétek-e, de már egy jó ideje meg se jelennek nála filmkritikák, csak mindig kinéz egy-egy ilyen Asylum filmstúdiótól származó szart, amit újra és újra jól megszakért meg bemutatja, hogy milyen fos. Hát, tényleg az, de ettől függetlenül már nem biztos, hogy érdekel a 6. Sharknado kritikája. Értjük, látjuk, szar a film, vicces volt, oké. De minek kell ezeket újra és újra elővenni? Mi a célja ezzel? Nem próbálja semmire se felhívni a figyelmünket, semmi újat nem akar mutatni, csak pusztán szórakoztatni akar. Vessétek össze egy mostani videóját ezzel:
https://www.youtube.com/watch?v=_SxA54mqg_A
Itt még elemez, gondolkodik, próbál rávilágítani valamire. Itt még fontos dolgokról beszél. Ma már nem beszél semmiről, csak fogja a legújabb asylumos szart, amit kifos az a stúdió, és bemutatja, hogy milyen röhejes, hogy cápaszauruszok óriáskrokodilokat esznek, miközben a megapolipok repülőgépeket tengeralattjárókhoz vágnak. Ez az ő mondanivalója. A facebook-profiljáról meg ne is beszéljünk, ahova mindenképp ki kell rakni a legújabb képet, ami arról készült, hogy az utcán sétál. Fantasztikus mélységek. Ma ő már csak egy brand, egy poén, egy mém. Semmi tartalom nincs mögötte. Olyan, mint egy Mónika Show. Csak hát ebből van pénz. Valószínűleg egy ponton kiábrándult abból, hogy a kicsit cinikusan előadott értelmiségi elemzései nem elég sikeresek, és inkább elkezdett bele***rni az egészbe, és egyszerűen megcélozta a kiskamaszokat, akik minden baromságra vevők. Ugyanazt csinálja, mint George Lucas. A kedvencem, hogy közben meg még mindig mantraszerűen ismételgeti, hogy "ő ezt nem a nézettségért csinálja". Nem a francokat, különben miért tenne bele reklámokat a videóiba? Világos, hogy most már bevételi forrásnak használja a csatornáját. Nem tudom, ő maga még elhiszi-e, amit magának hazudik. Gyanítom, hogy nem, mert amúgy elég értelmes gyerek. Gondolom, egyszerűen megalkudott a sorssal. Mindig úgy képzeltem amúgy ezt a srácot, hogy ő az a gyerek, aki középiskolában kevés figyelmet kapott, óriási adag dac és bizonyítási kényszer halmozódott fel benne, és most, hogy odafigyelnek rá, mindent akar. Kár érte.
Nincs humorérzéked, oké, nem kell nézni, ha nem tetszik.
Szerintem a kezdetektől fogva jó videós, egyedi filmkritikákat készít. Az előadásmódja megfogó, jól játssza a hü.lyét :D <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!