Csak szerintem volt a kezdetektől szar Dancsó Péter?
Az elején (úgy tudom, 2011-2012 táján) iratkozott fel a Youtbobra. Videói viccesek és szórakoztatóak voltak. Alaposan lesújtott a magyar filmekre, amelyek híresek színvonaltalanságukról.
Na szóval ezekkel a remek videókkal futott Dancsó szekere, és úgy gondolta, hogy nem baj, ha sz@rt adok a népnek, a közönség zabálni fogja. Ezzel az elhatározással gyártotta a későbbi videóit, sajnos. Eladta magát a 11-12 éves kis taknyoknak ("médiaprostituált") lett. Most tudom, hogy a Ki Mit Tube óta lett ilyen, de én igazából nem tudom, mi az a KMT, így azért nem írtam róla bővebben. Szóval Kancsó Péter (alias Retép Ócsnad) médiaprosti korszaka nálam a kérdezz-felelek vidik/x-adik Asylum film kritikájánál indult el. Nem szeretem az Asylum filmeket, és az oké, hogy egyről-kettőről kritikát csinálsz, de az ötvenediknél már azt mondod, hogy elég. Ekkor indult be nagyjából a Marilyn (vagy Merilin) korszak is, tudjátok, az a nyomorult felfújható bárány. A Merilinezés volt az a pont, amikor éreztem, hogy ideje lesz leiratkoznom a csatornáról. Én ezt már nem bírtam tovább. A Nethuszár című "műsora" pedig csak olaj volt a tűzre.
Dancsó 2015 óta nézhetetlen. Túl van értékelve, a humor legkisebb szikrája is kiszállt belőle, mindössze a 10-11 éves kis pötsök tartják életben a csatornát. Nekem ez a Merilin, kredenc, sajt, pingvinkenyér, Londonból, kérdezz-felelek stb hülyeség nem jön be. Infantilisnek találom őket.
Telefonom még küld értesítést az új videókról, így DP-ről is. Láttam, hogy most már nyolcszázezer feliratkozója van. Ez (sajnos) tuti, hogy nem a régi feliratkozóiból áll. Új "alkotásait" meg sem bírom nézni. Ha esetleg ráfutok egy vidijére, öt mp. után már kapcsolom ki.
Jólvan, rizsa vége. Rövidre zárom:
Régi Dancsó: 10/10 zseniális.
Új Dancsó: 10/0 értékelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!