Most ebben az új Narutos sorozatban a Hyuugak még mindig rabszolgák, vagy azóta jobb lett a helyzetük?
Most nem tudom,hogy nekem megérné-e téged oltogatni?!Te nagyon nem vagy tisztában a Narutoval és még tovább okoskodsz akkor is,amikor már 1x leírtam mi miért van,de akkor leírom mégegyszer!
1.Hinata lánya:Fogd már fel a hülye fejeddel,hogy csak a mellékház kapja az átok pecsétet.Hinata a főházba tartozik,ezáltal a lánya is.Ennyi.Nincs pecsét.
2.Ezzel még nem is vitatkoznék.Mindenki maga látja,hogy milyen a rabszolgaság.Ez a te véleményed róla.Amit máskor még leírtam,az meg az enyém,ebbe nem kéne belekötni.
3.Hány éves vagyok?Te vagy az aki semmi háttérrel írkál hülyeségeket.A tudatlan kis agyaddal fogd fel,hogy ha visszaélnének vele,ők is meghalnának.Mivel nem lenne aki védelmezné a Hyuuga klánt és hatalmasat csökkene a létszám a klánon belül.A másik,hogy ne az életbeli dolgokhoz hasonlítsd az animét.Különben a főház meg nem gonosz,nem bünteti őket.Most tudom,hogy a pecsét miatt belefogsz kötni,de hajrá.
3.Tudod mi az a rabszolgaság?
Ha valami miatt rögtönözve,hogy dolgozz,vagy kényszerből csináld.Nekik semmit sem kell csinálniuk,csak védelmezni a főházat.Szóval inkább még mindig a ketrecbe zárt madárhoz hasonlítanám.
Most nem tudom,hogy nekem megérné-e téged oltogatni?!
Én az hittem eddig beszélgetünk. Vagy te teljesen ebben a fantasy világban élsz? Ha igen, akkor remélem, ugye tudod, hogy a Naruto csak egy kitalált sorozat, fiktív szereplőkkel?
Oltogatni a netes trollok szoktak, de azokra nem pazarlom az időmet.
Amit máskor még leírtam,az meg az enyém,ebbe nem kéne belekötni.
Nem kötöttem bele, csak közöltem, hogy eleve tévedés. Főleg ebben a témában.
3.Hány éves vagyok?Te vagy az aki semmi háttérrel írkál hülyeségeket
20-nál nem mondanálak öregebbnek. Pöffeszkedő vagy, és személyeskedő. Egy fantasy sorozatért vagy oda, ami hemzseg a belső önellentmondásoktól és a következetlen témavezetéstől. Nem is a beszélve az elvarratlan szálaktól. Na és persze a gyenge anime feldolgozástól.
Aki pedig más véleményen van, azt a szavajárásoddal élve, „oltogatod”. Túl gyerekes vagy. Ha pedig elmúlt 20, akkor az szégyen. :P
Inkább lenne egy barátnőd.
„Ha valami miatt rögtönözve,hogy dolgozz,vagy kényszerből csináld.Nekik semmit sem kell csinálniuk,csak védelmezni a főházat.”
… akik bombát telepítenek a fejükre. Pontosan leírtad, hogy mi a rabszolgaság. Két egymást követő mondatban. Csak a Shippuudentől nem látod az erdőt. :)
Csak az első mondatot olvastam el tőled. Fáraszó vagy, és nem látsz túl az orrodnál, így fölösleges az egész kommentedre pazarolni az időmet.
Az olyanok
Kérdésedre a válasz: láthatólag frusztrációkkal küzdesz, és nem látsz túl az orrodnál. Ezt kivetíted az itteni viselkedésedre ezáltal komolytalanná váltál arra, hogy érdemben foglalkozzak veled Nem csak az érveid nevetségesek...
Jobbulást!:)
Az ilyen tiniloosereknek csak annyit szoktam mondani.
Trolololo...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!