A "Fear The Walking Dead" jobb, mint a "Walking Dead"?
..mert a Walking Dead hatalmas csalódás volt... egy idő után majdnem agyvérzést kaptam, annyira elviselhetetlenül gagyivá vált az a rengeteg családi szálas sz@rság, meg irritáló, sémabunkó konfliktushelyzet és jellemtelen papírmasé karakterek sokasága, amikkel szénné van bombázva a sorozat...
...na és a túlhorrorizált, papírkarton könnyedtséggel szétszakadó zombikról ne is beszéljünk! :)
Az FTWD-ből eddig két rész volt, a másikból öt teljes évad, szóval nehéz őket összehasonlítani. De nekem eddig nagyon tetszik, mert itt az apokalipszis elejétől mutatják az eseményeket, nem pedig úgy, hogy már kitört.
Amúgy sok benne a családi dráma, a második részben szinte csak az volt, de nekem pont ezt tetszik benne, mert így sokkal reáliasabb az egész.
2-es: ha nem nézném, hogyan tudnék önálló, autonóm véleményt alkotni?
Egyébként való igaz: nem valók nekem a TWD féle felhigított, felvizezett sémabunkó filmek és sorozatok.
"A TWD nem horrorsorozat, hanem drámasorozat."
Ennek fényében a "jellemtelen papírmasé karakterek" még gázabbak. Talán az egyetlen érdekes karakterfejlődés még az elején Carl-é volt. Elgondolkodtató volt látni milyen hatással lehet egy átlagos gyerekre az "ölj vagy megölnek" helyzet amiben találja magát és a szeretteit.
És örülök hogy végre valaki nem csak isteníteni tudja a Walking Dead-et hanem reálisan meglátja a hibáit is.
na jó azért kezdem úgy érezni, mintha a TWD-ben akkora karakterfejlődések lennének, mint a Breaking Bad-ben, vagy a Trónok Harcában.
Pedig a TWD a kislábujjkörmét sem szagolgatja az utóbbi két zseniális sorozatnak! Vagy akár a The Divide-nak, ami egyébként nem is egy sorozat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!