FEAR vagy a STALKER a jobb játék szerintetek? Miért? Írnátok pár szót a játékról?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 10:29
1/3 anonim válasza:
A Fear az eléggé lineáris játék, horrorszerű (bár sztem egyáltalán nem félelmetes) és vannak különleges képességeid, a játéktér elég kicsi. A Stalkerbe bebarangolhatsz 1 veszett nagy területet, több küldetést is felszedhetsz npcktől, kevesebb horrorisztikus rész van benne, de azok sokkal jobban ütnek, a grafika jobb, többféleképp végződhet a történet, viszont kissé unalmassabb mert nem olya pörgős. Mind2 10/10es játék szal sztem egyikkel se jársz rosszul. Bár én a Fear 2-t sokkal jobban élveztem az 1nél meg a stalkernél. Ja és a stalkernek jóval nagyobb a gépigénye is.
2/3 anonim válasza:
nem kéne összehasonlítani.
két más műfajú játék. A fear 1-2 lineáris horror fps-ek, a stalker meg egy fps rpg elemekkel. az első válaszoló is írta, és énis, 10/10 mindkettő.
3/3 anonim válasza:
Ha össze kéne hasonlítani a két játékot szerintem a STALKER jobb. A Fear-t végig sem játszottam mert egy idő után meguntam. A STALKERből meg semmi kedvem nem volt soha kilépni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!