Csillagok háborúja vs Gyűrűk ura! Melyik a jobb?
Ki Hányszor látta,mennyire szereti,melyik a jobb???
Én: minkettőt nagyon szeretem,Cs.H-t 42x, Gy.U-t 32x láttam... 13 éves lány
Heló!
Nekem a Gyárák Ura sokkal fontosabb, mint a Star Wars. Igazából a Star Wrs teljesen hidegen hagy, főleg, hogy az új trilógia első két része nevetséges.
De ez az én szubjektív véleményem. Másnak meg biztos a másik ó, vagy ugyan annyira...
A Gyűrűk Ura világa az egyik leginkább kidolgozott a világon. Még a filmen is elég so kemgtalálható ebből.
Érdekelne, milyen hibákra gondolsz.
A Star Wars mese játékfilm borzalmas. De az új trilógia első 2 része is gyenge.
Míg speciel a Gyűrűk Ura 3 filmje mind kiváló - amit akritika, néző visszhang is alátámaszt, a megannyi díj mellett.
Ha így állnu hozzá, én is kiemelnék párat.
A Star Warsban a droidok állnak ajedik előtt, és nem lövik le őket. Madj megitn állnak, miután egy burokba lefogták őekt. Megitn semmi. Jar Jar az első részben amit művel a csatában nevetséges. Senki sem tudja eltalálni kb a jediket, hiába lőnek rájuk 50 felől. Anakin simán visszajön a fogatversenybe úgy ,hogy 20-30 másodpercet vernek rá szitne foylton.
Darth Maul le van döbbenve, amikro obi wan ráugrik ,holott 6xc lecsaphatta volna - előtte 1v2-ben nem bírtak vele.
És így tovább.
".a star Warsban azva jo h igen egyszer győzött a gonosz es befejeződik a szitek bosszúja című fejezet es mindenki kivancsian varja h na most mi lesz? Ezutan.."
A Gyárák Urábn az ajó, hogy hihetetlenül jól kitalátl vilgáa van, több ezer éves történelemmel, saját nyelvekkel, egyedi karkaterekkel - orkok, uruk hai... -, itt majdnem győzött agonosz, aztán pedig újfent össze kellett fogni, hogy megállítsák. És a többi.
Egyébknét a Star Wars is tele van bakival - sőőőt -, a lecsúszott bugyijú birodalmi gyalogostól kezdve az ajtót lefejellőn át meganny imindeni. Lényegesn több ,mitn amti a Gyűrűk Urában felfedeztek - you tube-on vna egy csomó.
Jól látod. ^^
Húú de elírtam a szavakat az előzőben, bocs. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!