A Szulejmán című sorozat vagy az Egri csillagok című film a jobb?
Itt senki sem Isten, hogy eldöntse melyik a jobb, mindenki csak a saját véleményét tudja közölni.
Tehát ÉN úgy gondolom, hogy az Egri csillagok, annak ellenére, hogy a sztorit nagyon lerövidítették (egy jó hosszú sorozat készülhetett volna belőle, de a magyar médiában kötelezővé vált, hogy semmiképp se csináljuk minőségi sorozatokat.).
De ami nevetséges, hogy a több, mint 50 éves Egri Csillagokban jobb volt a harcjelenet (akármennyire is amatőrnek látszott), mint a Szulejmánban, ami inkább egy CGI förmedvény, nem egy harc...Ráadásul a Szulejmánban állandóan látszott, hogy mindenhol spórolni akartak, valamint a színészek egyáltalán nem tudták beleélni magukat a szerepükbe, végig csak próbálkoztak.
Hát szerintem ezért jobb az Egri csillagok, Szulejmán amúgy is 5,4 imdb-n, úgyhogy nem értem miért tartják egy csomóan olyan jó sorozatnak.
"a történetben valódi események szereplők vannak és nem szappanopera!"
Ember te miről hadoválsz? Lógtál a történelem óráról?
Be is akarták tiltatni egyesek, mert történelmi eseményként adják el a nyilvánvaló fikciót.
Kicsit gondolkodj azon, hogy a törökök tényleg azzal tették magukévá magyar országot, mert a magyar vezetők árulók voltak!?!
Nyíltan nevezi a sorozat írója Szapolyait árulónak, aki eladta nekik a csatát.
Hürrem közel sem nézett ki így.
Egy Lengyel (ma ukrajna) ortodox zsidó, vékony, alacsony nő volt, és egyáltalán nem volt szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!