Milyen Halloween filmek vannak?
A Halloween c. filmeket kivéve.
(A 78-as, 98-as, 2007 és 2009-es Halloween-t kivéve)
Addams-family 1-2.
Kéz-őrület
Rém rom
A halott menyasszony
Csaj kontra szörny
A fehér ruhás hölgy (1988)
A szörny, akit hívtam
Amikor éjfélt üt az óra
Démonok éjszakája 1-2
Kéz őrület!
Kísértetek éjszakája
Modern kísértet
Az általad felsorolt négy Halloween film nem az összes. Az évszámokat nem tudom fejből. A '78-as az első, utána talán 81-ben jött a második rész, ami ott folytatta a sztorit, ahol az első abbamaradt. A 3. résznek semmi köze Michael Myershez, utána volt még a 4-5-6. rész különböző alcímekkel. A '98-as film tehát már a hetedik rész, utána jött Halloween - Feltámadás, végül pedig a Rob Zombie féle két film, amiket te is ismersz ezek szerint.
Amúgy Halloween témakörben adja magát az Adsz vagy kapsz (Trick or Treat) című horror is.
Igen aztán rájöttem, hogy hülyeséget írtam, mert az összes Halloween filmet láttam, csak már nem lehet korrigálni. :D Köszi, hogy írtad.
Az Adsz vagy kapsz c. köszi már meg is van de tartogatom Halloween-re, hogy megnézzem. :)
Köszi szépen!
Nem tudom rosszul, leírtam fehéren-feketén:
"A '98-as film tehát már a hetedik rész, utána jött Halloween - Feltámadás, végül pedig a Rob Zombie féle két film".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!