Filmek halloweeni partyra?
Figyelt kérdés
Olyan kéne ami nem horror de azért megvan az a halloween hangulata. Ha tudtok olyat lécci irjátok meg a címet előre is köszi:) amugy csak lányok lesznek 13évesek, ha ez számít2015. okt. 3. 13:45
2/11 #Nikii válasza:
A halott menyasszony
Rém rom
A fiú aki vérfarkast kiáltott
4/11 anonim válasza:
En is csinaltam / csinalok halloweeni bulit. Mi a demonok kozott-et neztuk meg. Igaz hogy horror de azota is emlegetik h milyen jo volt.
5/11 anonim válasza:
csaj kontra szörny, ház a kisértet hegyen (állitólag az de én nem mondanám horrornak vioszont szenzációs mint a másodikrésze,)
6/11 anonim válasza:
Karácsonyi lidércnyomás
Hókusz Pókusz
Csaj kontra szörny
Csiribí-csiribá
Két tojás száz bajt csinál
Démonok éjszakája
A szörny akit hívtam
Adsz vagy kapsz
Zakkant Halloween
Ezek kissé durvábbak, de szerintem még beleférnek:
Démonok közt (Mi végigröhögtük egyik barátnőmmel)
Annabelle (Ezt is :D)
All Hallows' Eve
Remélem segítettem :)
Ja, és szintén 13/l
7/11 anonim válasza:
Karácsonyi lidércnyomás
A halott menyasszony
Frankenweenie - Ebcsont beforr
ParaNorman
Coraline és a titkos ajtó
8/11 Viktória22222 válasza:
Hallooween teljes film magyarul! azt fogja kiirni hogy asszem 1978 vagy 1987-es a film! Jó Cukik a szereplők is! Nagyon Cukik! Föleg a Főszereplő!
9/11 anonim válasza:
Az élet könyve
Ollókezű Edward
Sweeney Todd
10/11 A kérdező kommentje:
8:)
2016. okt. 14. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!