Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok elég lesz egy ilyen jelmez halloweeni partyra?
Kicsit későn gondolkoztam,de ma úgy határoztam el magam,hogy most először felöltözök valaminek Halloween-kor.Eddig nem igazán jártam bulikba, ilyenkor még nem is voltam és most hogy láttam egy csomó képet kedvet kaptam hozzá. Holnap este lesz a környéken.
Én meg gondoltam felveszek egy fekete mini-ruhát, fekete csizmát vagy magassarkút,fekete ruhát, és fekete macska-fület készítek, mellé kifestem az arcom is macskásra, kihúzom tussal a szemem.Ma kipróbáltam,mások szerint nagyon jól állt,aranyos voltam,főleg,hogy a szemem is zöld.
Felvetettem az ötletet a barátnőimnek,ők meg azt mondták,hogy ez túl 'kevés' lenne jelmeznek, és bénának tűnnénk a többiek között.Pedig szerintem nem,láttam már ennél gyengébbet is...
Ti mit gondoltok?18l
4-essel értek egyet. Helloween ( már a neve is... ) maradjon meg az Amerikaiaknak. Nem kell minden szir-szart átvenni nyugatról. A magyarok nem ünneplik a Helloween-t, pusztán azért, mert nem magyar ünnep.
Nálunk Mindenszentek van.
köszi a válaszokat.
Holnap lehet felteszek egy képet...
Légyszi ne olyanokat írjatok, hogy mennyire sza r már ez a halloween meg semmi értelme...akinek nem tetszik ne foglalkozzon vele, én nem ebben kértem tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!