Halloween-es filmeket írnátok nekem?
Figyelt kérdés
Amiket láttam:
- Halloween sorozat (horror film)
- Két tojás száz bajt csinál
- Halloweentown
- Karácsonyi lidércnyomás
- Halott menyasszony
- Hotel Transylvania
- Coraline és a titkos ajtó
Ha valaki tud másik (akár horror, akár rajzfilm) halloween témájú/hangulatú filmet, azt megköszönném! :)
2015. okt. 13. 11:11
1/10 anonim válasza:
Adsz vagy kapsz (Trick or treat)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2015. okt. 13. 12:29
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy állsz a Scooby Doo-val, de abból is vannak egész estés rajzfilmek. Aztán Alvin és a mókusok találkozása a Farkasemberrel, vagy valami ilyesmi címmel is van rajzfilm.
4/10 A kérdező kommentje:
Kedvelem a Scooy Doo-t, és az Alvint is! :) Utána fogok nézni. Köszönöm, hogy írtál! :)
2015. okt. 13. 16:15
5/10 anonim válasza:
Rém rom
Valamint minden olyan film, amiben boszorkányok, zombik, vérfarkasok és egyéb lények vannak. Amiket szeretek pl.
Boszorkányok (1990)
Kéz őrület
Hókusz pokusz
Adams family 1-2
A Lány és a Farkas
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a filmajánlókat! :)
2015. okt. 13. 17:07
7/10 anonim válasza:
Para Norman, Frankenweenie-Ebcsont beforr
8/10 anonim válasza:
Még egy eszembe jutott. Régi film, de nagyon hangulatos, sok horror ikonnal: Szörnycsapat.
9/10 A kérdező kommentje:
Az ebcsont beforr az Tim Burton alkotás nem? :) Szeretem a filmjeit!
És a régi filmeket is kedvelem! :) Köszönöm az újabb filmajánlókat Mindenkinek!
2015. okt. 15. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!