Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Death Note-ban nem értem...

A Death Note-ban nem értem ezt a részt?

Figyelt kérdés

SPOILER

Abban a részben, amelyikben L meghal, előtte az esőben beszélgetnek Lightal, utána pedig bemennek és L megtörli Light lábát. Miért? Kedves akrat lenni vele, és tényleg csak azért, mert Light miatta ázott meg vagy másért?

És amúgy ez a rész benne van a mangában? én nem találtam

2015. okt. 17. 20:15
 1/3 A kérdező kommentje:
És azt hogy érti L hogy ez a legkevesebb, hogy jóvá tegye a vétkét, és hogy ő eléggé jó ebben?
2015. okt. 17. 20:22
 2/3 anonim válasza:

[link]

itt van. annyi hogy Jézus neve helyére tedd L-t, Júdás neve helyett pedig Light-ot. és meg fogod érteni.

ha mégsem akkor leírom:

Jézus megmosta Júdás lábát, de Júdás elárulta őt. stb stb stb. :D de ez a lényeg, innen vette az ötletet a készítő, mert ugye Light megölte L-t. ilyen egyszerű. de nagyon jó kis sorozat.

2015. okt. 21. 23:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Jézus és Júdás története. Bár nem értettem, mivel Light nem árulta el L-t, hanem legyőzte.
2016. júl. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!