Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Honnan érdemes kezdeni a...

Honnan érdemes kezdeni a Dragon Ball-t? Még egy részt se láttam belőle, nem tudom, hogy hogyan kéne nekiállnom.

Figyelt kérdés
Kiskoromban bonyolult okok miatt nem nézhettem ilyesmit, de nagyon sok felől hallom, hogy ezen nőttek fel. Kezd érdekelni a dolog, le akartam tölteni "valamit" nCore-ról, de csak a Dragon Ball Z-t találom. Ha annak az elejével kezdem, nem maradok ki semmiből? Vagy hol tudnám elkezdeni a legeslegelejéről?

2015. okt. 14. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
elejétől nézd, szerintem azok a legszórakoztatóbbak mikor még fiatalok voltak a szereplők,interneten biztos fönnvan.
2015. okt. 14. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Igazából nem maradsz le sok dologról. Én is a Dragon Ball Z-t néztem meg először, mégis értettem a cselekményt. Voltaképp azért, mertr vannak visszautalások a sima Dragon Ball-ra, és így nem nehéz megérteni. A DBZ amúgy is sokkal jobb, mint a sima DB.
2015. okt. 15. 06:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha valóban érdekel akkor nézd meg a sima dragon ball-t is , de ahoz érdemes a dbz-t nézni majd. Ha viszont csak szeretnéd tudni mi volt ez az egész őrület akkoriban (kicsit még most is) akkor elég a Dragon ball kai (ez lényegében a dbz filler mentes változata, nincsenek elhúzva a harcok de nem is marad ki belőle semmi lényeges és csak 159 rész a dragon ball z majd 300 részével ellentétben + a sima dragon ball :D ) GT-el ne foglalkozz 65 részes elv a dbz után játszódik de az ssj4en kívül semmi értelmeset nem alkottak meg. Aztán ha kivégezted amit akartál jöhet a most futó super.
2015. okt. 15. 08:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Rátaláltam a sima DB-re, most végignézem azt aztán jöhetba a Z. Köszi mindenkinek! :'D
2015. okt. 15. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig ncore on fentvan minden.... én már láttam az simát a z-t a gt-t most a super van..14. rész ...összes movie összes konzol játék szinte megvolt xd
2015. okt. 15. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!