Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Death note yagami-t meg lehet...

Death note yagami-t meg lehet gyanúsítani emberöléssel?

Figyelt kérdés
haverommal vitatkozunk hogy yagami light -t meg lehet e vádolni emberöléssel-e?mert amikor megfogta a naplót akkor egy halálisten yogaival lett felruházva ,szóval ilyenkor még lehet embernek nevezni?ember és ember között van emberölés nem?
2015. okt. 13. 20:45
1 2
 1/13 anonim válasza:
47%
Mi a pecs?
2015. okt. 13. 20:50
 2/13 anonim válasza:
68%
Mondd meg a haverodnak hogy vegye el tőled a füves cigit.
2015. okt. 13. 21:04
 3/13 A kérdező kommentje:
na de most komolyan kérdeztem ezt!
2015. okt. 13. 21:08
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Olvastad már Yagami nevét visszafelé? Aszongy I'm a gay.
2015. okt. 13. 21:16
 5/13 anonim válasza:

Én láttam a death note-ot (a filmeket).

Hát jó kérdés... komoly témát feszeget. Szerintem igen, embert ölt. Erkölcsileg gyilkos.

Joilag passz, nem ismerem a japán büntető törvénykönyvet.

2015. okt. 13. 21:19
 6/13 A kérdező kommentje:
btk alapján lehetne elítélni ,bár előbb el kellene dönteni hogy embernek számít e attól a pontól kezdve hogy megérintette a listát
2015. okt. 13. 21:23
 7/13 anonim ***** válasza:

#6 Teljesen rossz oldalról közelíted meg. Embernek számít, ez nem vitatható, fogantatástól kezdve mindenki jogképes (feltéve, ha élve születik), ez kizárólag halálkor szűnik meg.

A jogilag érdekes rész maga az elkövetés, ugyanis tudományosan nem bizonyítható, hogy ő ölte meg azokat az embereket. "Kézzelfogható" bizonyítékok nélkül pedig nem lehetne elítélni. Maga a füzet semmit sem bizonyít, bárki leírhat neveket egy lapra.

2015. okt. 13. 22:00
 8/13 anonim ***** válasza:

Ahj...

Az egésznek az volt a lényege hogy istenkomplexusos volt Yagamai, és volt egy eszmélye amiért feladott mindent, a saját emberségét is. Mindenkin átgázolt azért hogy megalkossa a számára "tökélese" rendszert!

2015. okt. 13. 23:04
 9/13 A kérdező kommentje:
akkor a hetes alapján nem lehet "gyilkosnak"nevezni igaz?
2015. okt. 14. 13:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Nevezni nevezheted annak, de bíróság nem fogja elítélni.
2015. okt. 14. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!