Ha van egy bűncselekmény és a nyomozó rendőr kideríti, hogy kit lehet gyanusítani akkor felhívja telefonon a gyanusitottat és teszem fel nem veszi fel az illető mert nem volt telefonközelben akkor próbálja még később hívni az íletőt vagy nem?
Én egyszer csináltam egy kisebb lopást és akkor felhívott a nyomozónő,hogy "jó napot kívánok ez megy ez vagyopk a rendőrségről ugyanis be kéne jönni kihallgatásra a rendőrségre,mert ugye kiderült,hogy én vittem el a boltból a cuccot és gyanusítottként ki akar hallgatni,ugyanakkor egy srác autóval másnap ki is hozta az idézést is.
Nade ez már 6 éve volt. És én ebböl gondolom a telefonon hívást.
Most azért kérdem,mert a barátom egy kocsmai verekedésbe keveredett és tart tőle,hogy őt is belekeverik és akkor ő is bűnös és őt is előveszik.
Pénteken volt egy nem fogadott hívása és nem volt bent ,mikor megnézte,gondolta ki lehetett az? Gondolkodott,hogy nem e valaki belekeverte a verekedésbe és a rendőrség kereste volna,péntek délben. Dehát a rendőr az csak megpróbálja addig míg fel nem veszi az íllető vagy netán hétfőn akarja megint megpróbálni felhívni? Ezt azért gondolom,mert olcsóbb a rendőrségnek is ,hogy elenged egy telefont vagy kocsival kimennek hozzá. Utóbbi drágábban jön ki a benzin miatt.
Nyugi, ha ők voltak nem fogják hagyni a dolgot. Biztos, hogy telefonálni fognak újból, postán is küldhetnek idézést, vagy a legvégső esetben kimennek érte az egyenruhások és előállítják. No ezt az utolsó dolgot én a barátod helyében nem várnám meg!
Egyébként kisebb ügyeknél persze, hogy telefonálnak hiszen több mint valószínű, hogy barátodat nem várja egy G5-ös Ferihegyen, sem egy zsíros bankszámla valahol a Karib-szigeteken...Nem valószínű, hogy menekülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!