Szerintetek miért volt velem rendes a nyomozó? Ugyanis én vagyok a gyanusított.
Tudod, vannak emberek, akik fel tudják fogni, h a börtönbe még kerülhet lejjeb egy ember. Egy ilyen "piti" dolog miatt -főleg, h bevallottad =>gerincesen=>változhatsz, bizalmat, esélyt, szavazott neked - sok értelme nem lett volna annak ha bonyolítja.
Tovább, Néha a bűtudta alegnagyobb büntetés.Ágy még nagyobb bűntudat keletkezett bened.
hogy ezt bizonyátsam. Mondjuk van egy pár. A nő kiabál a párjval, a fiú végig hallgatja, majd miután a lny "befejezte", a srác odamegy hozzá,súg nki egy "szeretlek" -et, szted kinek lessz ezek után rosszabb?
Érted amit leírtam?........eléggé össze -vissza van. bocsi érte.
am meg nem "sz@r ember" vagy, hanem "nehéz " helyzetben lévős kétségbe esett. (ezt sztem a nyomozó is tudta). Én se vetlek meg -sztem a nyomozó se tette- hanem megértelek (tudom furin hangzik, de biztos h vannak lelki gondjaid is, talán rossz gyerekkor, rossz családi helyzet stb.) és sajnállak, minden féle gúny nélkül!!!
18|L
Az ilyen gyanúsított a joker. Nem sokszor hallottam még ilyet, hogy valaki bevallott volna mindent, évente talán egyszer fordul elő, pedig van sok kamerával rögzített, de akkor is tagad.
Ha az összes elkövető beismerő vallomást tenne, akkor kb 99%-os felderítési mutatóm lenne. Valószínűleg azért volt rendes, mert beismerted, megbántad, megtéríted az okozott kárt. Egyébként aki normálisan áll a dolgokhoz, ahhoz normálisan fog hozzáállni minden embertára is, köztük a rendőr is.
2-es!
Amennyi papírt gyártunk, az a plusz egy-kettő már nem oszt, nem szoroz. :)
csak gratulálni tudok zsarukáim. gondolom ha a ti családtagotoktól loptak volna, mindjárt más lenne a leányzó fekvése mi?
a kérdező többször is megtette, azt előadja a megbánta szöveget, persze csak akkor amikor lebukott, és mindneki borul tőle.
tényleg gratulálok. Azt akkor csodálkoztok, hogy a civilek a kezükbe veszik az igazságszolgáltatást a "piti" ügyeknél. Gondolom erre esküdtetek fel mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!