Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Szerintetek miért volt velem...

Szerintetek miért volt velem rendes a nyomozó? Ugyanis én vagyok a gyanusított.

Figyelt kérdés
Az történt,hogy a nyár folyamán több alkalommal a strandon voltunk és a szomszéd ruhájábol mindig kilopkodtam a pénzt volt mikor irattal is volt júniusban,vagy kétszer amikor ilyet csináltam júliusban is v kétszer,augusztusban egyszer és augusztus vége felé az utolsó eset után 2 nappal csengetett a rendőrség és bevittek,hogy be kell jönni,mert a nyomozó tanúként ki akar hallgatni. Tudtam biztos,hogy itt a strand ügy derült ki. Mikor beértünk felkísértek egy nyomozóhoz aki azt mondta,hogy gyanusítottként kihallgatom,mert három nappal ezelőtt a strandkamera felvette,ahogy kiemelek egy autóstáskát a strandon egy táskából és,hogy a nyár folyamán több ilyen eset is történt és,hogy valljam be,hogy a többi két három esetet is én csináltam. Be is vallottam,hogy igen,mert nem tagadhattam le,kamerakép volt. Feltették,hogy miért csináltam ilyet és azt mondtam,hogy nagyon megbántam és tényleg bánom,azóta én magam sz@rembernek tartom és az is vagyok,én legalább elismerem,de azért élem az életem tovább nem vagyok magamalatt és jóvá teszem a sértettnek mindent jóvá szeretnék tenni.A kihallgatás kb 2 óra hosszáig tartott és amit elkövettem az"közokirat visszaélés vétségˇ"+lopás bűntett". Nagyon nyugodtan és higgadtan beszélt végig a nyomozó,és kérdeztem,hogy mi lesz most,előzetesbe helyeznek vagy ilyesmi? És azt mondta,hogy szerintem meg tudunk abban egyezni,hogy nem kezdeményez előzetest és haza mehetek,azt is mondta,hogy ebben az ügyben ő dönt,hogy kezdeményez e és mondta,hogy nem kezdeményezi,de ne csináljak ilyesmit mostmár. Miért volt ilyen jó fej a nyomozó velem?

2013. jan. 18. 21:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

igazából lehet félreértettem a kérdést. kicsit be vagyok kómálva. le vagyok betegedve pár napja.

szóval a rendőr megtette a feljelentést? Úgy értelmeztem, hogy az is elmaradt.

2013. jan. 18. 23:07
 12/20 anonim ***** válasza:
52%

ma 23:07

Hát akkor én is be vagyok kómálva, mert én is úgy értettem.

2013. jan. 18. 23:10
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem a feljelentés maradt el. Feljelentés alapján indult az eljárás, amely során kamerafelvétel alapján azonosították az elkövetőt. Emberünket ezért beinvitálták egy kellemes délelőtti vagy délutáni "elbeszélgetésre", melyen emberünk úgy döntött, hogy nem védi a védhetetlen, töredelmesen beismeri tettét. Erre mondhatta volna az eljáró bűnügyes, hogy bűnismétlés veszélye miatt őrizetbe veszi és kezdeményezi az előzetes letartóztatását. De nem tette. Hogy miért, azt csak ő tudja. De nem is biztos, hogy elrendelte volna a bíró.
2013. jan. 18. 23:13
 14/20 anonim ***** válasza:

nos, akkor elnézést kérek, én értettem félre.

kíváncsi vagyok, hogy vajon ilyenkor kötelezik kártérítésre az (azonosított) áldozatok felé?

2013. jan. 18. 23:18
 15/20 anonim ***** válasza:
70%

A kár megtérítés polgári peres ügy, vagy kérvényezhető magánemberként is, amennyiben az eltulajdonított dolgok nem kerülnek elő.

Mellesleg örülök, hogy a butaságotok miatt lepontozzátok a korrekt rendőri válaszokat. Mit is várok egy ilyen fórumon, ahol az átlag életkor súrolja a 14 életévet...

2013. jan. 18. 23:26
 16/20 anonim ***** válasza:
56%

"az átlag életkor súrolja a 14 életévet..."

Az még csak hagyján, de az átlag IQ-szint! Meg se merem saccolni... ;D

2013. jan. 18. 23:48
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
ez egy csapda, olyasmi mint a jó rendőr rossz rendőr. egy szar szemét szar alak vagy és most örömködsz, hogy milyen rendes volt a nyomozó..., remélem bekasztniznak a nehéz fiúk közzé. és jöhet a piros kéz nem érdekel...
2013. jan. 19. 22:23
 18/20 A kérdező kommentje:

Ment is a piros kéz.

Nem nyert a remény.

Pénzbüntetés.

2013. jan. 19. 22:29
 19/20 anonim ***** válasza:
előbb, vagy utóbb, de úgyis elnyered méltó büntetésed, látom, most örülsz, hogy ennyivel megúsztad. Tőlem már elloptak 2 biciklit, és azt sajnálom, hogy nem intézhetem el én magam az ilyeneket
2013. jan. 19. 22:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy kis féreg vagy.Remélem ha a következö alkalomnál tettenérnek,a beledet kitapossa a sértett
2013. ápr. 17. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!