Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megéri elkezdeni a Once upon...

Rainbowcloud kérdése:

Megéri elkezdeni a Once upon a time-ot (Egyszer volt, hol nem volt-ot) nézni?

Figyelt kérdés
Valamennyire tudom miről szól, de talán meghallgatnám a rövid történetet olyanoktól, akik látták már, mert az interneten nem találtam sok mindent a sorozatról. És ha lehet írjatok már le egy-két véleményt is róla. Jó és rossz is jöhet. Igazából, azért szeretném megnézni, mert az egyik kedvenc színészem Robbie Kay is szerepel egy rövid ideig benne.

2015. okt. 13. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha szereted a kalandos sorozatot, érdemes. első évadot néztem, aztán későbbre tették, így már nem.
2015. okt. 13. 18:30
 2/5 anonim válasza:

Szerintem a legjobb sorozat a világon. Mindig történik valami meglepő/váratlan, sose unalmas :) Csak ajánlani tudom :D

Ezen az oldalon pedig mindent megtalálsz róla, de ha nem akarsz semmit megtudni a mostani részekből akkor óvatosan nézegesd :) [link]

2015. okt. 18. 16:22
 3/5 Pinkylola válasza:

Nekem ez a kedvenc sorozatom. :) Izgalmas, kiszámíthatatlan, érdekes, olykor vicces és döbbenetes. Az alap történet nekem már kifejezetten tetszik, és hozzá a színészgárda az valammi fantasztikus!

Robbie Kay majd csak a 3. évadban fog szerepelni, összesen 13 részen keresztül. Ha kedveled a fantasykat, akkor mindenképpen kezdd el, szerintem tetszene.

2015. okt. 23. 20:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat! Tuti bele fogok kezdeni a nézésébe, mert imádom a fantasyt! Aki a weboldalt belinkelte annak külön köszönet!
2015. okt. 24. 18:05
 5/5 anonim válasza:
Igen teljes mértékben megéri harcos romantikus sorozat és szerintem minden benne van de még csak 4 évad 17 részig van magyar szinkron. Nem tudom lesz-e tovább de lehetséges.
2016. márc. 15. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!