Na még egyszer. Selen pet kapszulával kapcsolat tapasztalat? ( vemhességre értem ) Mikor érdemes elkezdeni a szukának adni?
Minőségi magas fehérjetartalmú kölyöktáp, semmi más. Minden más felesleges. 5 hetes vemhes koráig normál napi adag, utána igénye szerint, akár 2-3 adag (a fehérjétől nőnek a kölykök). Minden más vitamin felesleges, csak az étvágyat növelik, ezzel többet eszik, és bazi nagyok lesznek a kölykök, nem fogja tudni megszülni őket.
Egy szuper prémium minőségű kölyöktápban minden vitamin meg van ahhoz, hogy ne szenvedjen semmiben hiányt.
Ezt írtam a másik kérdésed alá:
Én évek óta tüzelés előtt közepes méretű szukáknak egy hónappal 100 grammos E vitamint adok 2 naponta, hogy több minőségi petesejtet termeljenek. De ahogy látom, ez is E vitamin, szelénnel megturbózva. Ha a szuka jó fizikumú, egészséges, szerintem bőven elég neki az E vitamin.
A fajtám alomszáma átlagosan 4-6, nálam - nem tudom, közvetlen ennek a hatása ez - gyakran 8-10.
szia
Én a tüzelés első napjától adom van, hogy hamarabb is elkezdem. Nálunk amióta adom az átlagos alomszám növekedett és ritkább a vetélés...szóval én szeretem már 10 éve használjuk :)
Én is kérdeznék az előttem szólótól, ha már így felmerült:
Még sosem használtam, bár hallottam már róla.
Nem lettek nagyobbak a kölykök? Normál szülés volt ezzel is, nem kellett császározni? Bármi egyéb hatása volt, esetleg a következő tüzeléskor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!