Arrow 4. évad szezonnyitós kérdés? Spoiler.
szerintetek az kinek a sírja volt a végén?
Barry csak Felicityvel van jóban a csapatból, akkor Felicityé?
Igen, mikor elküldem, akkor rájöttem. :D
Amúgy Barry tuti azért volt ott, hogy sokan azt higgyék, hogy Felicicity fog meghalni. Nem hiszem, hogy ilyen hamar lelőnék a "poént".
Én amikor ma néztem a 2. részt, azon kaptam magam, hogy azt mondom magam elé, hogy: "Jesszusom Diggle hajjál' már meg!" Komolyan annyira megutáltam a 3. évad végén, hogy az hihetetlen. Mostmár szinte csak annyi szerepe van, hogy nyafog, hogy jajj de igazságtalan volt az Oliver, jajj de haragszom rá!
(Amúgy Star(ling) City nagymenői mindig a polgármesterjelölt lányát rabolják el? Ezt annyira megmosolyogtam. :D Komolyan hozhatnának valami olyan törvényt, hogy akinek lánya van az ne indulhasson! :D)
és tényleg...:D
ki annyira fontos Felicitynek Oliveren meg az anyján kívül?
Igaz, h nincs jóban az anyóssal annyira, de Felicity miatt is sirathassa őt. Hiszen szereti Felecityt, és fáj neki, h szenved, az anyja miatt.
A másik tippem pedig Dig. Ki más? De komolyan. :D
Ln nem tudom. :D itt tippelgetünk, aztán végül pofánk le fog majd szakadni az évadzáróban... xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!