Arrow 4. évad szezonnyitós kérdés? Spoiler.
szerintetek az kinek a sírja volt a végén?
Barry csak Felicityvel van jóban a csapatból, akkor Felicityé?
de akkor mit keresett ott Barry?
igazából egyik női karaktert se kedvelem, szóval mindegy :D remélem, nem Dig
Nekem Tha a kedvencem, úgyhogy remélem nem az övé. Mondjuk ő nem is ismeri Barryt, de szerintem is az övé. Sajnos. :( Meg most vele amúgy is van valami.
Felicity ki van zárva. Túl fontos karakter, szerintem sem merik azt meglépni.
Dig...nem hiszem. Nem tudom megindokolni miért nem, de nem. :D
Amúgy ahogy így nézegetem Laurel-re senki nem tippel, kitudja lehet ő lesz az. :D
(Nem valószínű.)
igen, mondjuk Laurel tényleg az arany középút, fontos annyira Olivernek, hogy a sírjánál szomorkodjon, plusz ismeri Barryéket is
és szerintem Barry bírja annyira Felicityt, hogy bármit eldobjon, hogy elmehessen a temetésére, míg Laurel csak egy ismerős
plusz most a rész végén bevillantották Lance nyomozó átállását is, lehet, hogy Laurel elvesztése lesz az ő nagy büntetése
Nekem úgy jött le ez a jelenet, hogy Barry azért ment oda, hogy támogassa Olivert. És ha ez így van, akkor nem feltétlenül kell ismernie az elhunytat.
Laurel nekem is eszembe jutott, de valamiért mégis úgy érzem, hogy ő megússza a dolgot. Az írók az elmúlt évadban elég sok időt fordítottak rá, meg a "Fekete Kanárivá válására" szóval nem vagyok benne teljesen biztos, hogy ezek után könnyen megválnának tőle. Persze, azért ez sem kizárt.
Dig is esélyes lehet, ugyanakkor az ő kiírása is elég nagy hazárdjáték lenne a készítők részéről. Nem biztos, hogy a karakter által hagyott űrt képesek lennének pótolni. Ha bátrak akarnak lenni, bevállalják, de tekintve, hogy mennyire adnak a rajongók véleményére, szerintem életben marad.
Ahogy már korábban írtam (első válaszoló vagyok ^^) én Thea-t tartom a legesélyesebbnek. A halála biztosan megviselné Olivert (és meghatározó esemény lenne a sztori szempontjából) ugyanakkor a sorozat számára nem jelentene akkora érvágást, mintha Felicity-től váltak volna meg. Szóval, ha nagyon biztosra akarnak menni, és nem akarnak kockáztatni, akkor Thea-t írják ki.
Viszont a képregényben asszem' Olilie Laurel mellett köt ki. Szóval lehet ehhez meg kell ölni Felicityt.
(Bocs ha hülyeséget mondtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!