Ezek akkor most mik?
Figyelt kérdés
Ugye a vámpírnaplók 6. évadában megjellennek a vámpír-boszorkányok. De ha egy boszorkány vámpírvérrel a szervezetében hal meg aakor elveszti a boszorkány kápességeit mint a harmadik évadban Abby boni anyja. aakor azok hogyan lettek eboszorkányok illetve vámpírok?
Nem értem ha valaki elmagyarázná azt megköszönném:)
2015. okt. 6. 23:35
2/6 A kérdező kommentje:
Ezt kki tudnád fejteni?
2015. okt. 8. 21:22
3/6 A kérdező kommentje:
Vagy igazából az a kérdés hogy honnan jötték és hogyan lettek azok amik?
2015. okt. 8. 21:35
4/6 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor mind olyan, mint Kai, szóval ők csak elszívni tudják a varázserőt, sajátjuk nincs. Gondolom nézed a 7. évadot, ott nagyjából kiderül, kit honnan szedtek össze.:)
5/6 A kérdező kommentje:
köszi már én is rájöttem csak akkor egy kicsit homályos volt és igen nézem a 7.évadot
2015. okt. 27. 09:09
6/6 anonim válasza:
Tehát. Valerie, Nora, Mary, Malcolm, Beau és Oscar önálló mágia nélkül született. Őket hívják szipolyozónak. Eltudják szívni az összes természetfeletti energiát bárhonnan. Viszont ilyen boszorkányok csakis a Gemini covenból születhetnek. Viszont ilyen boszorkányokat mégsem fogad el a Gemini ezért száműzték őket. Na azt fontos tudni, hogy mivel a szipolyozóknak nincs önálló hatalmuk ezért amikor vámpírrá alakulnak a mágiájuk megmarad. Továbbra is szipolyozók lesznek csak vámpírként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!