Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Avatar - Korra legendája...

Az Avatar - Korra legendája c. sorozatban Korra az Avatar uralhatna több elemet is?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ugye idomítja a vizet, földet, tüzet, levegőt, de képes lenne idomítani a fém mellett plusszba még a vért, lávát, homokot, indákat is? Képes lenne ő is a villámra?

2015. okt. 8. 18:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%

A homokot nem tudja, mert az a földidomításhoz tartozik, akárcsak a fém, és 2-t nem irányíthat a 4 elemből. Ezért nincs homok- és fémidomár. Csak külön-külön.

Lehetséges, hogy a többi elem különleges képességei (pl.: villám) közül is megtanulhat 1-et-1-et, de nem valószínű, mert nagyon ritka. Nem hiába mondták, hogy ő az első fémidomár Avatar.

Ui.: A véridomítást nem tudná megtanulni. Az örökletes, és már kihalt az ág.

2015. okt. 8. 18:40
 2/20 anonim ***** válasza:

,,A homokot nem tudja, mert az a földidomításhoz tartozik, akárcsak a fém, és 2-t nem irányíthat a 4 elemből."

Javítás:

A homokot nem tudja irányítani, mert az a földidomításhoz tartozik, és 1 elemből nem lehet 2 speciális képességet uralni.

2015. okt. 8. 18:43
 3/20 anonim ***** válasza:
* Mindhárom én voltam. :D
2015. okt. 8. 18:43
 4/20 A kérdező kommentje:

Szóval akkor mivel ő alapból földidomár is, akkor nem lehetne sem fém idomár sem homokidomár? A fém idomár is csak véletlen?

Miért nem lehet egy elemen belül több képességet uralni? Ezt nem értem és a sorozatban sem hallottam soha elhangzani, vagy csak nem figyeltem oda.

2015. okt. 8. 18:47
 5/20 anonim ***** válasza:
Ez 100%-ig a fejkánonok világa, én nem látom akadályát, hogy akár minden speciális idomítási formát megtanulhasson az Avatar, ha "ráérez".
2015. okt. 8. 19:51
 6/20 anonim ***** válasza:

Van a 4 elem: levegő, víz, tűz, föld

Mind a 4 elemnek vannak speciális képességei. Pár példa:

Föld: homok, láva, fém

Tűz: villám

Víz: vér (bár ez a képesség elvileg kihalt)

Levegő: kapcsolat a szellemvilággal (konkrét idomítási formát nem tudok)

Az Avatarnak lehetősége van minden elem speciális képességeiből elsajátítani valamennyit. Nem említik, hogy a korlát 1 volna, de olyannal sem találkoztunk, aki többet uralt. (ha jól tudom) Reméljük ez kiderül a 4. évadban. ;)

1. voltam.

2015. okt. 8. 22:07
 7/20 anonim ***** válasza:

A 2 készítőnek van egy blogja, és ott írták még anno, hogy az Avatar bármilyen idomítást képes megtanulni - még több elem összevonását is, de mivel ő az egyetlen aki képes az összes elem idomítására, ezért nincs tanára sem.

Szóval elvileg idomítás terén nincsenek korlátok az Avatarok előtt.

2015. okt. 8. 23:08
 8/20 anonim ***** válasza:
Hogyan halt volna ki a véridomítás, amikor Katara is véridomárkodott már?
2015. okt. 8. 23:31
 9/20 A kérdező kommentje:
Az én elképzelésem szerint azért halt ki, mivel Katara az utolsó ember aki tud vért idomítani, az első évadban még volt Amon és a testvére, de ők ugye meghaltak és a véridomítás örökletes, és Katara és Aang gyermekei közül csak egy víz idomár Kya, de ő nem tud vért idomítani, így az ág kihalt. Ha tévednék valaki javítson.
2015. okt. 9. 18:35
 10/20 OMG68 válasza:
Én szerintem vért is megtanulhat idomítani , mert Katara is Hama ellen tanulta meg , és Hama is csak úgy jött rá , pedig Hama az első.Ja és a sorozatban nem említik , hogy Hamának lenne gyermeke.
2015. okt. 9. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!