Az Avatar - Korra legendája c. sorozatban Korra az Avatar uralhatna több elemet is?
A homokot nem tudja, mert az a földidomításhoz tartozik, akárcsak a fém, és 2-t nem irányíthat a 4 elemből. Ezért nincs homok- és fémidomár. Csak külön-külön.
Lehetséges, hogy a többi elem különleges képességei (pl.: villám) közül is megtanulhat 1-et-1-et, de nem valószínű, mert nagyon ritka. Nem hiába mondták, hogy ő az első fémidomár Avatar.
Ui.: A véridomítást nem tudná megtanulni. Az örökletes, és már kihalt az ág.
,,A homokot nem tudja, mert az a földidomításhoz tartozik, akárcsak a fém, és 2-t nem irányíthat a 4 elemből."
Javítás:
A homokot nem tudja irányítani, mert az a földidomításhoz tartozik, és 1 elemből nem lehet 2 speciális képességet uralni.
Szóval akkor mivel ő alapból földidomár is, akkor nem lehetne sem fém idomár sem homokidomár? A fém idomár is csak véletlen?
Miért nem lehet egy elemen belül több képességet uralni? Ezt nem értem és a sorozatban sem hallottam soha elhangzani, vagy csak nem figyeltem oda.
Van a 4 elem: levegő, víz, tűz, föld
Mind a 4 elemnek vannak speciális képességei. Pár példa:
Föld: homok, láva, fém
Tűz: villám
Víz: vér (bár ez a képesség elvileg kihalt)
Levegő: kapcsolat a szellemvilággal (konkrét idomítási formát nem tudok)
Az Avatarnak lehetősége van minden elem speciális képességeiből elsajátítani valamennyit. Nem említik, hogy a korlát 1 volna, de olyannal sem találkoztunk, aki többet uralt. (ha jól tudom) Reméljük ez kiderül a 4. évadban. ;)
1. voltam.
A 2 készítőnek van egy blogja, és ott írták még anno, hogy az Avatar bármilyen idomítást képes megtanulni - még több elem összevonását is, de mivel ő az egyetlen aki képes az összes elem idomítására, ezért nincs tanára sem.
Szóval elvileg idomítás terén nincsenek korlátok az Avatarok előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!