Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A észbontó című sorozatban az...

A észbontó című sorozatban az "észbontók" tényleg ilyen buták vagyok csak színészek és megvan játszva?

Figyelt kérdés
Nem tudok semmit a műsorról csak youtubeon láttam egy részt.
2015. okt. 3. 22:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
28%

Nézd meg a khs statisztikákat. Az emberek több mint 50%-ának még érettségije sincs!

Szerinted nehéz a műsorba megfelelő embereket találni??

2015. okt. 4. 09:40
 2/21 anonim ***** válasza:
82%

#1: az érettségi nem jelenti azt, hogy az illető értelmes, okos, intelligens ember. Attól, hogy valakinek nincs, még nem ilyen szellemi toprongy, mint ezek a tévében.

Hogy tényleg ennyire sötétek-e? A fene tudja. Találkoztam már olyan emberrel, akinek műszaki(!) diplomája volt, mégis hitt a chemtrailben meg abban, hogy a háttérhatalom rádióhullámokkal befolyásolja a gondolatainkat. A szomszédom pedig egy nyolcvan feletti cigányember, akivel nagyon jókat lehet beszélgetni, mert ugyan csak négy elemije van, de teljesen logikusan látja a világot.

2015. okt. 4. 10:16
 3/21 anonim ***** válasza:
81%

Én ismerem az egyik szereplőt. Ő tényleg ilyen. Szóval ez alapján szerintem nem színészkedtek.

Aztán ki tudja?

2015. okt. 4. 13:14
 4/21 anonim ***** válasza:
27%
Ez olyan, mint h az Éjjel-Nappal Budapest-be valóságban ilyen parasztok-e a szereplők, vagy csak eljátszák. Meg kell hagyni, jól képesek eljátszani, azt viszont nem tudom, valójában ilyen idióta parasztok-e.
2015. okt. 5. 22:39
 5/21 anonim ***** válasza:
46%

"#1: az érettségi nem jelenti azt, hogy az illető értelmes, okos, intelligens ember. Attól, hogy valakinek nincs, még nem ilyen szellemi toprongy, mint ezek a tévében. "

Ez így van, de azért aki elég értelmes hozzá, és van lehetősége leérettségizni, általában él a lehetőséggel. van, akinek valamiért nem lehet, de szerintem nem ők láthatók a műsorban.

2015. okt. 16. 15:33
 6/21 anonim ***** válasza:
11%

A kérdésed alapján te is beillenél oda.

Ne haragudj, de épp fikázol másokat (okkal, de ez más kérdés), eközben neked sem sikerül értelmesen kiírni egyetlen kérdést sem, a műsor nevét sem vagy képes leírni, és a helyesírásod is hagy némi kívánnivalót maga után.

"tényleg ilyen buták vagyok csak színészek"

Szerintem inkább a saját portádon tegyél rendet, mielőtt mások felett ítélkezel.

2015. okt. 26. 17:04
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Én nem nagyon értem, mire volt jó az utolsó komment. Elírta . ez tény, de gondolod, mi nem vettük észre? Minek véded a műsort? Mért ne nevezhetne butának olyanokat, akik azok? És amúgy is kérdezte, nem kijelenetette.
2015. okt. 26. 23:23
 8/21 anonim ***** válasza:
14%

dehogy védem őket.

leírtam, hogy jogosan.

senki sem védi őket.

de azért az nem korrekt, mikor valaki a másik szemében észreveszi a szálkát, a sajátjában meg a gerendát sem.

nem csak elírta, és nem csak egyszer. te miért véded a kérdezőt? a kérdése alapján ő sem jobb.

Egyetlen kérdésben kapásból 5 hiba, ne vicceljünk már, hogy még őt kell védeni...

2015. okt. 27. 07:51
 9/21 anonim ***** válasza:
57%
Oké, ez jogos. Azért védem, mert nagyon zavar, amikor ebbe szoktak belekötni.
2015. okt. 27. 11:50
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
Mert az elírás egyszeri hiba, nem tudni valamit meg általános tulajdonság.
2015. okt. 27. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!