És ha egy hiba lenne, akkor jó eséllyel nem is írtam volna most sem.
De ahogy írtam, ebben 5 van, és a kérdező épp másoknak az ilyen jellegű tudására szólt be.
Ez így kissé érdekes...
A mostani adásban a nagyobb darab lány szörnyen buta volt. A vékonyabb tudott ezt-azt, vagy legalább rémlett neki valami, aminek köze volt az igazsághoz. De a másik nem hagyta. Az a legrosszabb, mikor a butaság magabiztossággal párosul.
2015. okt. 27. 13:12
12/21 anonim válasza:
Attól hogy valaki elír valamit, még nem jelenti azt hogy ostoba. Viszont akik ebbe a műsorba vannak, ők ránézésre eléggé azok.
2015. okt. 29. 20:07
13/21 anonim válasza:
hány műsor ment le eddig az új évadból?
2015. okt. 29. 23:08
14/21 anonim válasza:
igen, ha CSAK elírás lenne.
de van itt minden.
na mindegy, védjétek csak.
de ha így állunk hozzá, akkor a szereplők sem ostobák, hisz csak arra a néhány kérdésre nem tudják a jó választ.
nyilván senki sem tudhat mindent.
lehet neked is feltesznek olyan kérdést, amire mondasz valamit, amit jó válasznak vélsz, más meg sírva röhögne rajta.
ez a 3. hét az új évadból.
2015. okt. 30. 13:00
15/21 anonim válasza:
Én néha amúgy nem tartom jogosnak a kérdéseket. Pl. a merre van észak jellegűt. Mihez képest? A Duna folyásával ellentétesen. De nyilván egy orosz ember nem ezt fogja válaszolni. Na meg ugye mindig kiírják a nézőnek a jó válaszokat. na már most ha ezek annyira evidens kérdések, és azon röhögünk, hogy ők nem tudják, akkor minek kell a megfejtést odaírni?
2015. okt. 30. 15:47
16/21 anonim válasza:
Ezek a résztvevők elvégezték az általános iskolát?
2015. dec. 20. 13:54
17/21 anonim válasza:
Ez a televízió műsor bizonyítékul szolgál azoknak a nemzetközi értékeléseknek, amelyek a béka feneke alá sorolják a magyar oktatásügyet. Egyáltalán ki találta ki ezt a műsort és milyen céllal került adásba?
2015. dec. 20. 14:06
18/21 anonim válasza:
" Általában én sem vagyok nyelvtan-náci. "
Akkor jó, mert minek bele kötőjel?
2016. okt. 9. 00:43
19/21 anonim válasza:
Én is ugyanazt kérdezném mint a #17-es, avval a pontosítással, hogy nem a "magyar oktatásügyet" hanem a "magyar általános műveltséget".
2016. okt. 24. 15:58
20/21 anonim válasza:
Nekem az tetszik a legjobban, hogy aki kérdező helyesírását kritizálta/hülyezte le minden második válaszában kis betűvel kezdte a mondatokat. XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.