Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatot ajánlotok?

Milyen sorozatot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sorozatot szeretnék nézni, de nem tudom milyen legyen. Amiket eddig láttam és tetszett: HIMYM, Breaking bad, Fekete lista, Arrow, Flash. Valakinek lenne valami otlete?

2015. okt. 7. 20:17
 1/7 anonim válasza:
Középsuli! Youtubon megy! Eddig nyolc része van! Középsulisoknak ajánlom de én is nagyon szeretem! Pedig általános iskolás vagyok!
2015. okt. 7. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:

-OZ, egy börtönben játszódik, elég összetett és lassú sorozat.

-The Wire, mély sorozat hasonló stílusú mint a BB csak jóval több szemszögből.

-Doctor Who? (2005), egyik legjobb futó sorozat, zseniális kaland sci-fi, egy időutazóról szól.

-Sons of Anarchy, egy motorosbanda illegális életét mutatja be, rendkívül kegyetlen és badass sorozat.

-The Walking Dead, zombiapoklipszis. Monoton az egész, még is valamiért nézeti magát szerintem, annak elelnére hogy a főtörténet nem igazán fog haladni.

-Supernatural, két testvérről szól aki természetfeletti dolgokra vadászik, és belekerül valami nagyon nagy dologba.

-American Horror Story, évadonként változó története van, egy vérbeli oldschool horror sorozat.

-Dexter, a sorozatgyilkosok sorozatgyilkosa. Egy pszichopata ember körül forog aki a rendőrségen dolgozik, és az áldozatai mind gyilkosok.

-Prison Break, egy ember meg akarja szöketetni a bátyját egy Illinoisi börtönből, aki a kivégzésére vár ott.

-Lost, repülőgépbaleset túlélőit követhetjük nyomon, akik egy misztikus szigeten ragadtak.

-Game of Thrones, egy fantasyvilágban epikusnak szánt, de néha lassú történéseket mutatja be. Jó sorozat, de gyakorlatilag egy beszélgetős sorozat inkább mintsem akció.

-The Sopranos, New Jerseyi maffiafőnök életét mutatja be a sorozat.

-Boardwalk Empire, szintén egy maffia sorozat, de jóval korábbről, old school maffia hangulata van.

-Falling Skies, ufók szálják meg a földet, egy csapat túlélőt követünk az útjuk során.

2015. okt. 7. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Gotham, Agents of Shield
2015. okt. 7. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:
the 100
2015. okt. 7. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Fear the walking dead, Bates Motel
2015. okt. 7. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Bones - minden rész elején találnak egy tetemet, és lassan kinyomozzák, ki volt ő, illetve kinek állt érdekében megölni

Charmed - három testvér talál egy varázskönyvet, boszorkákká válnak, és démonokkal, ártó lényekkel harcolnak, közben pedig próbálnak normális életet élni

Hex - Cassie boszrokánnyá válik, és véletlen megidézi Azazelt, a gonosz démont - ez eléggé sötét sorozat

Cobra 11 - a kölni autópályarendőrség eseteit meséli el

Kommissar Rex - bécsi nyomozók, és társa, egy kutya nyomoznak

True Calling - egy fiatal lány próbálja megmenteni az őt megszólító holtakat

2015. okt. 8. 17:08
 7/7 anonim válasza:

the following, true detective, brooklyn 99, fargo, suits, hannibal, how to get away with murder, salem

:)

2015. okt. 9. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!