Milyen sorozatot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Igazából rengeteget nézek, de most egy kicsit elakadtam, nem találok többet. Itt vannak a kedvenceim:
1. Odaát
2. Trónok harca
3. Shameless
4. American Horror Story
5. The 100
6. True Detective
Ezeket elkezdtem/befejeztem/ várom a folytatást :
The Royals, Reign, Braking Bad, Skins, 90210, Gossip girl, Pretty Little Liars, Született feleségek, My mad fat diary, Modern Family, The Walking Dead, Tudorok, A királyné, Vikingek, Spartacus, Két pasi meg egy kicsi, A kondom elvan vetve, Dexter
2015. jún. 14. 14:23
1/5 anonim válasza:
A spartacus jó? Ha szereted a darkosabbakat akkor Salem, Penny Dreadful. Az utóbbit nagyon merem ajánlani! (bár a második évadot még nem láttam, az első nagyon ütős!)
2/5 anonim válasza:
Under the dome (A búra alatt)
Augusztusban jön a 3. évad.
4/5 A kérdező kommentje:
Oke, koszi az eddigieket, utanuk nezek.
2015. jún. 14. 18:01
5/5 anonim válasza:
The Killing
Homeland
Jane the virgin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!