Sorozatot keresek. éppen nézem a walking dead et és a trónok harcát. El szeretném még kezdeni a bereaking bad et az odaátot és a hanibalt, ti milyet ajánlotok?
Figyelt kérdés
csak magyar (nem feliratos ) nyelvű sorozatot keresnék2014. dec. 18. 22:43
1/11 anonim válasza:
American Horror Story
Búra alatt
Gyilkos elmék
2/11 anonim válasza:
Sons of Anarchy, Grimm, True Detective
4/11 anonim válasza:
Az Odaát is, és a Breaking Bad is csak pár évadig magyar, tovább nem.
Az Odaát az nagyon hosszú, de lényegében jó sorozat. Vannak benne erőltetett évadok (6) de aránylag érdekes.
Ami szerintem nagyon jó sorozat:
The 100(nincs csak felirattal)
Criminal Minds
True Detective
Da Vinchi Demons
5/11 anonim válasza:
Odaátot nagyon megéri, imádom, de én javaslom, hogy első évadtól felirattal nézd, ha van lehetőséged, a szinkron borzalmas, legalábbis az én fülemnek.
6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ezekkel elleszek egy darabig:)
2014. dec. 19. 15:08
8/11 anonim válasza:
Breaking Bad
Odaát
American Horror Story
9/11 anonim válasza:
nekem a breaking bad nagy kedvencem volt
trónok harca, vikingek, the knick, hannibál ezek is nagyon jók!! várok az új évadokra :D
10/11 anonim válasza:
Amiket eddig még nem mondtak, de marha jó sorozatok:
Lost (Eltűntek)
Rome (Róma)
The Shield (Kemény Zsaruk) [legütősebb sorozat záró epizód -ever-]
Dexter
The Sopranos (Maffiózók)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!