Tudtok mondani olyan shoujo mangát/animét, amiben nem csak a csókig mennek el?
Figyelt kérdés
Konkrétan olyanra gondolok, ami ugyanúgy bemutatja a karaktereket, és nem jönnek össze rögtön, de utána nem fejezik be a történetet, és nem csak annyit mutatnak, hogy csókolóznak. Fontos tudnivaló: Nem hentai-t szeretnék, hanem olyat, mint pl. a Junjou romanticában, hogy ténylegesen semmit nem mutatnak, de mégis van "akció".2015. okt. 7. 18:30
2/7 anonim válasza:
A Yosuga no Sora nem igazán shoujo...
3/7 A kérdező kommentje:
Nem éppen ilyenre gondoltam... Ebből egyszer láttam 1-2 részt, de nagyon nem tetszett, ezért abbahagytam. Nem olyan történetet szeretnék, ami arról szól, hogy van egy srác aki minden szembejövő csajt megdug. :D
2015. okt. 7. 19:16
7/7 Nevem Panni válasza:
Na a school days még rosszabb ide mert az egy pschiopata anime Bocsi nem tudom rendesen leírni de szerintem azért érthető voltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!