Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok mondani shoujo romantik...

Tudtok mondani shoujo romantikus animét?

Figyelt kérdés
Nagyon megkedveltem a yumeiro patissiere című animét és valami hozzá hasonlót keresek; de lehetne egy kicsit romantikusabb:)elég sokat láttam már és szinte az interneten nem találok olyat amit ne láttam volna, kérlek segítsetek, lehetnek régibbek vagy újak de valami olyat szeretnék aminek megfog a története, lehet több évados is de lehet rövid is csak kérlek írjatok! Előre is köszi:)

2015. aug. 8. 15:12
 1/7 anonim ***** válasza:

"elég sokat láttam már és szinte az interneten nem találok olyat amit ne láttam volna"

Amm, What? I mean seriously?

Több ezer anime létezik, nem hiszem el hogy nem találsz olyat amit ne láttál volna...esetleg nézz angolul animéket, és keresgélj angol honlapokon. Ha már ezek is megvannak akkor meg nézz japánul felirat nélkül...

Amúgy pedig tessék, pár ami eszembe jut ha nem tudnál guglizni~ˇ

Shugo Chara

Gakuen Alice

Card Captor Sakura

Ultra Maniac

2015. aug. 8. 15:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi hogy írtál! Tudod erre a lehetőségre nem is gondoltam. De amiket írtál már végignéztem.

(de amit irtál abban annyi hiba van hogy nem mindenki tud olyan jól angolul,és ezt ne érsd félre mert tudok angolulis. Igaz hogy már az animékből megtanultam többnyire japánul de mégis csak jobb ha biztos vagyok az értelmében,amúgy lehet hogy vannak még olyan animék amiket nem láttam abban igazad van... De mivel ezt írtad be is linkelheted azokat az oldalakat, mert te biztosan tudsz:)

2015. aug. 8. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
A Shoujo meg a Shounen animéket nézheted angolul, lévén nem valami összetettek, megérted kezdő angollal is.
2015. aug. 8. 17:19
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát ezzel nem segítettél...

Ha te ennyire nem akarsz másról írni mint hogy kritizálj kérlek ne írj. De ha tudsz a kérdésemre válaszolni akkor azt szivesen meghalgatom.

2015. aug. 8. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Just sayin... de ott a MAL keresgess, 2 kattintásból te is tudsz.
2015. aug. 8. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, nem bántásból mondom, de azt írod, hogy linkeljünk neked a netről... de miért mi vegyük a fáradságot keresgetni, amikor te tudod, mit láttál vagy nem láttál? Ezért kellene neked keresni. Vannak olyan oldalak, pl. anidb.net, ahol kulcsszavakra pl. műfajra lehet rákeresni és elég sok címet kidob neked. Főleg ha régieket is szívesen néznél, van jó pár választási lehetőséged. Említek néhány címet is, amelyek ma talán kevésbé ismertek: Kaze no Shoujo Emily, Akage no Ann, Lady Georgie, Versailles no Bara.

Ezek mondjuk mind történelmiek is többé-kevésbé, szóval nem pont olyanok, mint a Yumeiro Patissiere. De az anidb-n pl. kereshetsz úgy is emlékeim szerint, hogy adott animéhez hasonlót.

2015. aug. 9. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok ismt:

Csak ha beírod hogy "anime" a keresőbe, rögtön kihozza az ANNt, AnimeAddicts-ot, és még a MyAnimeList-et is az első oldalon. Ott keresgélj, vannak fent értékelések is. Esetleg regisztrálj fel MAL-ra, pakold be hogy eddig miket láttál, írj róluk értékelést, ne csak nézd és tömd magadba őket. Bár végülis addig jó ezt csinálni ameddig van az embernek ideje (általános meg középiskola...), mert hogy én már annak is örülök hogyha 4-5 animét befejezek egy évben...

Amikor anno elkezdtem animéket nézni, 11 évesen bevallom én is magyar szinkronnal (azt a párat ami volt :D) vagy felirattal néztem. De miután rájöttem hogy nincs sok felirat (akkoriban a magyar feliratok még luxusnak számítottak~) leültem és a heti 2 angol órámon kívül elkezdtem angolt tanulni. Időigényes, de igen megérte leülni egy nap egy órát tanulgatni és nem csak azért mert "Juj, most már nézhetek angol feliratos animét~" hanem mert most 22 évesen is használom...

Az angol feliratos animék pedig tökéletesek nyelvtanulásra. Főleg ahogy előttem írták, a shoujo-shounen műfajból, mert ott aztán sok mély dologról nem beszélgetnek, mint mondjuk a kvantumfizika.

2015. aug. 9. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!