Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fiúk, ti ezekhez hogy álltok?

Fiúk, ti ezekhez hogy álltok?

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok az ilyen filmekről, mint a csillagainkban a hiba, felhők felett 3 méterrel és társai??
2015. szept. 25. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindkettőt láttam.

Egy lány miatt még a könyvet is olvastam (csillagainkban a hiba). A könyv jobban tetszett.

Általánosságban: Kiszámítható, semmi különleges.

Ha a barátnőm megakarná őket nézni, szívesen megnézem vele, de nem válik a kedvencemmé, és nem nézek meg még többször is.

2015. szept. 25. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Csak az előbbihez volt szerencsém (a húgom "kényszerített" :D) és azt kell mondjam nem volt rossz.

a Csillagainkban a hiba és pl A mindenség elmélete és hasonló filmeknek van mondanivalója és nem csak a csöpögésről szólnak ezért én is csak azt tudom mondani, hogy nem a kedvenceim az ilyen típusú filmek, de nem bánom, hogy láttam őket.

2015. szept. 26. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!