Egri Csillagok 3. rész?!
1. Mit jelent a Jedikula név?
2. Mivan a hét toronyban?
3. Mi a akaravánszeráj?
4. Mi az Édesvíz?
5. Mi a hárem?
6. Milyen ünnep van a szerájban?
7. Milyen tenger partján áll Jedikula?
7. Mi a bazár?
9. Mi a Tas-csukuru?
10. Ki a padisah
11. Ki a főmufti
12. Mit jelképez A gyászünnepélyen a két galamb?
13. Miért élnek a kutyák az utcán?
14. Mi a maruja?
90 oldalt és holnap dolgozat? inkább kihagyom. Úgyis van másmire tanulni valóm dehát nem tudsz segíteni de azért köszönöm a feleslegesen a kommentjeidet
.......
Nos, mert hogy én "pici gyerek vagyok" 6.-os és engem kezdtek oltogatni, nem azért de elég gáz. Én csak ennyit kértem 30oldalt olvasok egy nap és másnapra nem emlékszek kisebb részletekre 100 oldalas legalább 1 rész. Nos, tudom hogy oké lecke meg minden de, ha már itt van ez az oldal nem egymást kellene ki segíteni most nem?
emberek vagyunk, akkor viselkedjünk is úgy kérem szépen...
Van ami nincs benne a könyvben szerintem , bár kiolvasható ( mufti és a hárem).
Google a barátod : beirod elolvasod leírod. : , 3.,5,7. ,10,11,14
A többi kérdés a könyvben van: letöltöd a pdf változat és nyomsz egy keresőt és kidobja hogy hol szereplenek ez a szavak, és megkerese a megfelelőt.
ÉS kész a kutató munka.
Amugy halkan megjegyzem egy 6.os tudnia kell , hogy hol kerese az infokat.
Ha lusta dög az ember akkor is legalább azt tudja , hogy keresse az információt
Ha figyelmesen olvastál , akkor kb. tudnod kell hogy hol kerülhetett elő, pl egy pár napja olvastam ezt a részt és kb emlékszem hogy ezek hol voltak.
Akkor pedig gyors olvasással oda ugrasz ahhoz a részhez.
Ez kb egy 10 perces munka, ha írni is kell 20 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!