Az Egyszer volt, hol nem volt c. sorozat évadai összefüggőek?
Figyelt kérdés
Elkezdtem nézni,de nem tetszett a sztori. Viszont a 3. évad Sohaországos részére kíváncsi vagyok. Meg tudom nézni csak azt az évadot,vagy kellenének az előzmények?2015. szept. 18. 15:54
1/1 anonim válasza:
Eléggé egymásra épülnek, igen.
A harmadik évadban is rengeteg előzményre utalás történik, és ott már nem magyaráznak, feltételezik, hogy érted.
Két dolgot tudnék javasolni.
Az egyik, hogy wikipedián fusd át az epizódok tartalmait az első két évadból, ha tényleg csak a harmadik évad éredekel.
De inkább szerencsésebb lenne, ha meg is néznéd őket.
Remek szórakozás a sorozat, ráadásul a Sohaország sztori is csak akkor érdekes, ha már ismered a karaktereket, hiszen eléggé eltér az eredeti Peter Pan történettől, valószínűleg nem is fog tetszeni, ha csak úgy a semmiből becsatlakozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!