A Kamisama Hajimemshita 3. évada mikor jön ki?
Figyelt kérdés
nagyon érdekelne,és aki tud,kérem válaszoljon!2015. szept. 17. 22:27
1/10 anonim válasza:
Nincs kiírva, most csak egy OVA-ja fut, ami augusztusig fut, szóval nem mostanában... :(
2/10 anonim válasza:
elvileg 2016-ban jön ki (de nem biztos)
én már nagggyon várom T^T ♥
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) az OVA linkjét betudná valaki rakni?
2015. szept. 19. 00:34
5/10 anonim válasza:
az ovákat nem találtam meg :c
6/10 A kérdező kommentje:
nem baj. Azért köszi;) remmélem ti is várjátok,mert én már megveszek azért a harmadik évadért:*
2015. szept. 19. 23:06
7/10 Nevem Panni válasza:
1. A neved aaaaa Zero!! Imádom Zerot és a Vampire Knightot is!... 2. Én szerintem 2016-2017, de inkáb 2017-ben jön ki mert ahogy eddig láttuk két év van az első évad és a második között. Még egy ok, ami arra utal, hogy nem pár hónap múlva jön a harmadik évad az, hogy még csak most adták az OVA-t. Én is nagyon várom!
8/10 A kérdező kommentje:
Gyerekek! Nagy hírek!
Megtaláltam az OVÁT! kamisama hajimemashita-ova pv-1 magyar felirattal A magyar felirattal felesleges kiírni,mert nincs de itt van:D már sírtam a boldogságtól hogy megtaláltam:") Nézze meg akit érdekel! nagyon jó! (youtube-ba keresd!)
2015. szept. 21. 15:48
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
(Köszi neked a választ) Ha valaki rábukkan az OVA 2 részére,kérem linkelje,vagy a címét írja be! Arigatou!
2015. szept. 21. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!