Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mit kellene...

Szerintetek mit kellene tennem, hogy ne bántsanak engem, amiért szeretem a Violettát?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok. 9. osztályos gimnazista. Nagyon rosszul esik, amikor az osztálytársaim híresztelik, hogy szeretem nézni és még ki is nevetnek engem.

Elmesélem a sztorit.

Most kezdtem a gimnáziumot. Az egész osztály rajtam nevet és erről beszél. Fáj, amikor hallom, hogy erről van szó és amikor Violettának szólítanak engem. Magánének tanárnál tanulok énekelni két éve. A tanáromnál is szoktam énekelni a dalokat kötelezően. Imádom a sorozatot nézni és nagyon nagyon szeretem az összes dalt. Elegem van abból, hogy vicc tárgya vagyok és, hogy ezzel bántanak engem. Minden embernek megvan a maga kedvenc tévé műsora és a kedvenc hobbija. Szerintem nem érdemlem meg. Nincsenek Violettás cuccaim csak rajongó vagyok és ennyi. Voltam a Budapesti koncerten és találkoztam is a fellépőkkel hála Istennek. Most ez a fő téma az osztályban. Elegem van, hogy viccelnek ezzel és megszégyenítenek engem, mert sorozatfüggő vagyok. Szeretem a Violettát és nem érdekel senkinek a negatív véleménye. Nagyon kérlek adjatok nekem néhány tanácsot... Jó lenne, ha végre megértené valaki, hogy én ezt szeretem és kész.

2015. szept. 17. 18:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia, én is 15 vagyok, és ha az osztálytársaimra rájön a "dili", engem is cs*sztetnek, de csak mosolyogva, válaszolok.

- Igen, voltam a koncerten, és nagyon jó volt. - Meg ilyenek...

Lesz*rom, mi a véleményük, büszke vagyok, hogy szeretem, te is próbálj meg pozitívan hozzáállni.

15/L

2015. szept. 20. 10:55
 12/15 anonim ***** válasza:
szia ismerős sztori...én 12 vagyok és én is nagyon szeretem sajnos koncertre nem jutottam el..engem is sokáig piszkáltak de ne törődj velük .ehez nekik nincs közük és kész
2015. okt. 4. 21:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is szeretem nézni pedig fiú vagyok. Teljesen igazad van. Mindenki más filmeket szeret. Engem mondjuk nem szoktak ezzel cseszegetni, hogy nézem a Violettát.
2015. okt. 13. 22:58
 14/15 anonim válasza:
Hahó, lehet hogy ők meg az én kicsi pónimért, vagy talán a Mickey egérért
2016. máj. 8. 13:21
 15/15 anonim ***** válasza:
fiú vagyok és csak 1 valami... I <3 VIOLETTA <3 :D
2016. aug. 22. 00:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!