Szerintetek mit kellene tennem, hogy ne bántsanak engem, amiért szeretem a Violettát?
15 éves fiú vagyok. 9. osztályos gimnazista. Nagyon rosszul esik, amikor az osztálytársaim híresztelik, hogy szeretem nézni és még ki is nevetnek engem.
Elmesélem a sztorit.
Most kezdtem a gimnáziumot. Az egész osztály rajtam nevet és erről beszél. Fáj, amikor hallom, hogy erről van szó és amikor Violettának szólítanak engem. Magánének tanárnál tanulok énekelni két éve. A tanáromnál is szoktam énekelni a dalokat kötelezően. Imádom a sorozatot nézni és nagyon nagyon szeretem az összes dalt. Elegem van abból, hogy vicc tárgya vagyok és, hogy ezzel bántanak engem. Minden embernek megvan a maga kedvenc tévé műsora és a kedvenc hobbija. Szerintem nem érdemlem meg. Nincsenek Violettás cuccaim csak rajongó vagyok és ennyi. Voltam a Budapesti koncerten és találkoztam is a fellépőkkel hála Istennek. Most ez a fő téma az osztályban. Elegem van, hogy viccelnek ezzel és megszégyenítenek engem, mert sorozatfüggő vagyok. Szeretem a Violettát és nem érdekel senkinek a negatív véleménye. Nagyon kérlek adjatok nekem néhány tanácsot... Jó lenne, ha végre megértené valaki, hogy én ezt szeretem és kész.
Szia, én is 15 vagyok, és ha az osztálytársaimra rájön a "dili", engem is cs*sztetnek, de csak mosolyogva, válaszolok.
- Igen, voltam a koncerten, és nagyon jó volt. - Meg ilyenek...
Lesz*rom, mi a véleményük, büszke vagyok, hogy szeretem, te is próbálj meg pozitívan hozzáállni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!