Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretitek a horrort? Mit...

Szeretitek a horrort? Mit szerettek, és mit nem szerettek benne?

Figyelt kérdés
Mi az a fordulat\klisé ami számotokra unalmas egy-egy horrorfilmben? Megköszönném ha írnátok film vagy könyvcímet, ami nektek tetszett ebben a műfajban.

2015. szept. 11. 22:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt most talán így nehéz megfogalmazni. Kb. 7 évesen láttam a Sikoly című filmet, ami valamiért óriási hatással volt rám. Azóta imádom a horrortörténeteket. Én nem szeretek félni, szóval biztosan nem ezért nézem/olvasom ezeket. Mondjuk még olyat nem láttam, ami tényleg megijesztett. Viszont valamilyen szempontból mégis érdekesnek tartom a horrorokat. Hm...nem átlagos karaktereket vonultat fel (főleg a gyilkosokra vagy beteg elmékre gondolok, de persze néha a célpontok, ártatlanok(?) is egészen elgondolkodtatóak).

Ami számomra unalmas: kísértet/démon/ördögűző sztorik. Kicsit sajnálom, hogy manapság főleg ezek dominálnak. Nevetségesek, ráadásul egymást ismételgetik állandóan.

Filmek: Sikoly-sorozat, Halloween, Rémálom az Elm utcában, Alienek, A Dolog filmek, Magas feszültség, A barlang, VHS2, stb.

Könyvek: Hívj be, Carrie, Lestat a vámpír, Szarvak, stb. :D

2015. szept. 11. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia ! Én imádom a horrort , legtöbbet horror nézek . Ha moziba megyek csak horrora vagyok hajlandó bemenni vagy vígjátékra . Én imádom azt az érzést mikor foggalmad sincs hogy mi fog történni és majd becsinálsz a gatyádba :D Én legelőszőr a holtak hajnálát láttam akkor lehetett 10 éves :D egy párszor benéztem a szekrény mögé este mindig :D Én imádom a démonos filmeket az elsővel szemben . Ezeket megnézném mind a hellyedben : - Grave encounters 1-2

- Ördög

- Hideg csontok

- 1408

- REC

- Paranormal activity 1-5

- Halálos kitérő 1-6

- Sziklák szeme 1-2

2015. szept. 12. 18:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy válaszoltatok :)

A Hívj be! Nálam nagy kedvenc, Lestat pedig az első vámpíros könyv volt amit olvastam. Azóta is szeretem ezt a műfajt.

A szekrény mögé nézős dolog nekem is megvolt, bár én a szekrénybe is belestem... biztos ami biztos. :)

A halálos kitérőt, és az Alien sorozatot már láttam. Köszönöm szépen a tippeket mindkettőtöknek, válogatni fogok belőlük :)

2015. szept. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!