Szeretitek a horrort? Mit szerettek, és mit nem szerettek benne?
Ezt most talán így nehéz megfogalmazni. Kb. 7 évesen láttam a Sikoly című filmet, ami valamiért óriási hatással volt rám. Azóta imádom a horrortörténeteket. Én nem szeretek félni, szóval biztosan nem ezért nézem/olvasom ezeket. Mondjuk még olyat nem láttam, ami tényleg megijesztett. Viszont valamilyen szempontból mégis érdekesnek tartom a horrorokat. Hm...nem átlagos karaktereket vonultat fel (főleg a gyilkosokra vagy beteg elmékre gondolok, de persze néha a célpontok, ártatlanok(?) is egészen elgondolkodtatóak).
Ami számomra unalmas: kísértet/démon/ördögűző sztorik. Kicsit sajnálom, hogy manapság főleg ezek dominálnak. Nevetségesek, ráadásul egymást ismételgetik állandóan.
Filmek: Sikoly-sorozat, Halloween, Rémálom az Elm utcában, Alienek, A Dolog filmek, Magas feszültség, A barlang, VHS2, stb.
Könyvek: Hívj be, Carrie, Lestat a vámpír, Szarvak, stb. :D
Szia ! Én imádom a horrort , legtöbbet horror nézek . Ha moziba megyek csak horrora vagyok hajlandó bemenni vagy vígjátékra . Én imádom azt az érzést mikor foggalmad sincs hogy mi fog történni és majd becsinálsz a gatyádba :D Én legelőszőr a holtak hajnálát láttam akkor lehetett 10 éves :D egy párszor benéztem a szekrény mögé este mindig :D Én imádom a démonos filmeket az elsővel szemben . Ezeket megnézném mind a hellyedben : - Grave encounters 1-2
- Ördög
- Hideg csontok
- 1408
- REC
- Paranormal activity 1-5
- Halálos kitérő 1-6
- Sziklák szeme 1-2
Köszönöm hogy válaszoltatok :)
A Hívj be! Nálam nagy kedvenc, Lestat pedig az első vámpíros könyv volt amit olvastam. Azóta is szeretem ezt a műfajt.
A szekrény mögé nézős dolog nekem is megvolt, bár én a szekrénybe is belestem... biztos ami biztos. :)
A halálos kitérőt, és az Alien sorozatot már láttam. Köszönöm szépen a tippeket mindkettőtöknek, válogatni fogok belőlük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!