Tudnátok olyan thrillert+horrort javasolni nekem, amiben nem szellemek vannak, viszont PARÁZTATÓ?
Kissé unalmasak már azok a drámák, vígjátékok, amiket folyton nézek esténként. Most vmi izgalmas, félelmetes dologra vágyom. :D
Kizárólag olyan igazán félelmetes (!) filmre(ekre),ahol aztán az ember fia megrémül és végig tud izgulni. Szellemek, zombik nélkül.
Köszönöööööööööööööööm :)
A szellemváros rejtélye
Godsend - A teremtés klinikája
Éjjeliőr a hullaházban
Hajsza a metróban
Cargo - Rejtélyes szállítmány
Péntek 13
Milyen szuper vagy,hogy ilyen hamar válaszoltál. :) Gondoltam estére majd csak jön vmi válasz. De úgy látom már este lesz mit néznem. Köszi! :)
Azért írjatok még bátran!! :D
Heló!
Barlang - a 18+-os film), lehet, hogy a Haute tension (2003) is tetszeni fog, Gyilkos túra, A várányok hallgatnak, Tortúra.
A dolog
Halálos hallgatás
Pumpkinhead
Valami követ
Stake Land
You're Next!
Dagon
Hűűű kedves fiúk ,lányok! :) Nagyon jó fejek vagytok!! :)
Van miből bőven válogatnom. Nem is tudom melyikőtökével kezdjem. ...Talán elsőre az Eden lake-t nézem meg ma este...aztán jöhet sorba a többi.
Izgalommal várom :D :D :D
Köszi Nektek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!