Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Másokat nem zavar, hogy 13-15...

Másokat nem zavar, hogy 13-15 évesek is nézik az American Horror Storyt?

Figyelt kérdés

Szerintem ez egy tényleg ritka zseniális sorozat, csak az zavar, hogy teljesen elmegy tőle a kedvem, ha belegondolok, hogy a fiatalabb korosztály is nézi. Nem vagyok rájuk irigy, inkább csak számomra így sokat veszít az élvezetből, annyira nem tudom magam átadni ennek az egésznek. Meg alapból nem tartom igazságosnak, hogy egy 18 karikás sorozatot ők is ugyanúgy megnéznek, és teljesen olyanok lesznek, mint a felnőttek, úgy is akarnak viselkedni, minél elvontabbnak titulálják magukat, annál különlegesebbnek képzelik magukat. Komolyan, másokat ez nem bosszant?

Amúgy én 22 éves vagyok, érdekelne ezzel kapcsolatban sokak véleménye, akármelyik korosztályból.

Előre is köszi!

2015. aug. 14. 09:12
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
100%
Egyrészt igazad van: tényleg rossz,hogy a mai fiatalabb tinik az ilyen AHS-eken, Fűrészeken... élnek. De ettől függetlenül nem értem mi zavar ezen ennyire. Te nézted 13 évesen? Nem! Te vagy az anyja/apja, hogy megtiltsd nekik? Nem!Ha ennyire élvezhetetlenné teszi neked ez a piti dolog, akkor respect! Nagyon unalmas lehet ha ennyire bele akarsz szólni mások dolgaiba. Pl azok a tinik akik fejlettebb intelligenciával rendelkeznek mint mások azok bújjanak el Tengerparti tini mozit nézni? Meg amúgy miért baj az, ha nem menőségből akarják magukat különlegesnek érezni? Lehet velem van a baj, de ez amit te itt leírtál, ugyannyira szánalmas, mint az amilyennek az említett 13-15 éveseket tartod. Te azzal akarod magad különlegesnek érezni, hogy itt koptatod a szád a különleges véleményeddel, amiről azt gondolod egyedülállóan zseniális, közben egyszerű mint a 100-as szög. Biztos kiválltságosnak érzed magad, amiért 22 évesen nézel egy 18+ filmet. Congratulations!
2015. szept. 16. 10:07
 22/32 anonim ***** válasza:

Na most... én egy 13 éve lány vagyok, és elég furán érintett a kérdésed....

Ugyanis nem értem hogy miért kell ezen fennakadni... Körübelül 1 éve nézem a sorozatot és nagyon szeretem, de ettől függetlenül nem érzem magam különlegesnek, és nem is majmolásból kezdtem el nézni, hogy akkor hú de menő leszek.... nem kell mindig mindent általánosítani...biztos hogy van olyan is aki menőzésből kezdte el, és ráadásul a felét se érti, de attól még nem kell hogy ez téged zavarjon... De el kell fogadni a tényt hogy a mi a mai gyerekek kicsit hamarabb akarunk felnőni.

2015. szept. 17. 17:45
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
22 eves letedre eleg eretlen ez a gondolatmeneted:D
2015. okt. 5. 20:23
 24/32 anonim válasza:
Hogyha valaki egy sorozattól érzi különlegesnek magát ott már rég baj van. Én 14 éves vagyok, nagyon szeretem az AHS-t, és sok olyan kortársam van akikkel normálisan lehet beszélgetni róla. Hidd el, nem mindenki olyan hülye ebben a korosztályban hogy a "menőségnél" nincs számára fontosabb, és csak ezért nézik a sorozatot. Sajnos tényleg sok felszínes néző is van, de velük meg nem kell foglalkozni, és nem mindegyik feltétlenül ebből a korosztályból való...
2015. okt. 8. 23:44
 25/32 anonim válasza:
100%
Legyünk mi is Disney agyhalottak, vagy mi?
2015. okt. 8. 23:47
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálj ne arra fókuszálni hogy milyen másik emberek nézik/élvezik azokat a dolgokat amiket szeretsz, szerintem felesleges emiatt aggódni.Szerintem sok fiatalkorú jobban ért sorozatokat mint más felnőttek, engem az zavar egyedül amikor bármilyen korú emberek olyan sorozatokért kezdenek el "rajongani" amiket nem értenek csak hogy beletartozzanak egy bizonyos körbe , ez tényleg elég idegesítő
2015. okt. 18. 03:08
 27/32 anonim válasza:
Nem mindegy neked hogy kik nézik?
2015. nov. 1. 10:02
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

ember, 15 vagyok gimnazista, és attól hogy néztem egyáltalán nem érzem magam különlegesnek. sőt. csak néhányan nézik ezt(egy ilyen ismerősöm van), és ő sem csinál belőle felhajtást. az a mi dolgunk hogy mit nézünk. SŐT. horror rajongó vagyok már régóta, rengeteget nézek, és képzeld el, NEM érzem magam különlegesnek, NEM vágok fel vele(sőt, csak alig néhányan tudják), és NEM érzem magam tőle hirtelen felnőttnek... a sorozatnak nem vagyok fanja, eddig egy évadot láttam, és még nem is biztos hogy tovább nézem, mert engem konkrétan nem fogott meg, de ez amit mondasz, egy marhaság. mindenki tökre lesz**ja hogy ki mit néz... szerintem az amit te utálsz, a túlzott és idegesítő fan-ok. azok engem is őrületbe kergetnek, de azok nem korhoz kötöttek...

és amire kibukok, amikor valaki úgy dicséri a nirvanát, hogy azt se tudja mi. de amikor valaki egyenesen LEFIKÁZZA, az már túlzás. egy ikonikus, legendásan jó zenét szóltál le, amivel minden egy kicsit rock iránt érdeklődő embert (vagy egyáltalán bármilyen zenetisztelő embert) végigsértesz. de aki a nirvanát divatnak fogja fel.....

egyetértek az egyik előttem szólóval: remélem nem ismerlek...

2015. nov. 6. 18:40
 29/32 blondygirl válasza:
100%
Idén leszek 16 és az American Horror Storyan már 4 évadját végignéztem. És talán igaz, hogy a legtöbben akik ezt nézik és kiskorúak csak a Nirvanát ismerik, azt is mint ruhamárka... de nem mind vagyunk ilyenek, sőt, rengeteg értelmes is van ám. Nem kell lenézőnek lenned, mert fiatalabbak vagyunk. És egyébként meg, ha nem tetszik, hogy kiskorúak is nézik, akkor ne nézd. Azért mert valaki azt mondja, hogy fiatalabbak ne nézzék, mert őt zavarja, azért még tovább nézni fogjuk. De visszatérve, nem csak lenézni nem kell, hanem általánosítani sem azzal, hogy minden 13-15 éves AHS kedvelő egy divatmajom. Köszönöm. :)
2016. febr. 15. 18:17
 30/32 anonim ***** válasza:

Nem, másokat nem bosszant, hogy vadidegen emberek, kortól függetlenül miket néznek a tévében.Nem fogják azért cenzúrázni őket és elzárni a kiskorúaktól, mert egy rétegnek nem tetszik, hogy a "menő, felnőttes sorozatokat más nézheti fiatalon, mikor őket apu-anyu még a Füles mackónál is árgus szemekkel figyelte." Fejlődik a világunk, ma már nincs sok értelme a korhatárjelzéseknek. Az értelmi szintnek nincs befolyása a korra, márpedig a korhatárosnak titulált filmek is inkább az ostobákra veszélyesek, mint a fiatalokra.

Talán tizennégy éves voltam, amikor elkezdtem nézni az American Horror Story-t, azóta az összes évadot magam mögött tudtam, néhányat többször is. Zseniális sorozatnak tartom, nagyon tetszik, hogy lehet rajta gondolkozni, keresni a különféle átfedéseket, hogy van valóságalapja és legfőképpen, a szereplők java része kimagaslóan értelmes. Ez utóbbit más, 13-15 éves korosztálynak is "megfelelő" sorozatoknál vajmi kevés eséllyel kapja meg az, akinek intelligenciára van igénye. Amikor először láttam, akkor is imádtam, most is.

(És a korábbi ide-oda szúrogatós dedós meccs rám való kiterjedését megelőzve: Nirvanát nem hallgatok, de rockernek vallom magam, jelenleg 40 bandát hallgatok a rocknak és a metálnak mindenféle alműfajában, napi rendszerességgel. Bár az eddigiekből kiindulva a "tudatlan divatmajom, nem ért hozzá" típusú kekeckedés csupán egy nevetséges indok arra, hogy minden vélemény irrelevánsnak legyen véve, ami nem egyezik a tieddel)

2018. jan. 4. 01:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!