Szeretitek az American Horror Storyt?
Én imádoom*-* még nemrég kezdtem el és a 3.évad végénél tartok:D
Nekem ezaz évad tetszett a legjobban pedig azt hittem ez nem fog:D
Első évad nagyon, nagyon jól indult, de a végére kicsit ellaposodott.
Második évad lehetett volna a nagy kedvencem, Jessica Lange mint Sister Jude, kérem, valami hatalmas volt, nagy kedvence, de a sztorit nagyon összekeverték a sok elvarratlan szálakkal.
Harmadik évadnak asszem úgy a felét láttam, addig nem volt rossz.
Naná! A legjobb a sorozat. Egyszerűen tökeletes, a zenék, karakterek, helyszínek, szinészek, maga ez a beteges hangulat.. Bármennyiszer újra tudnám nézni.
A harmadik évad egy kicsit kivétel, az elég gyenge lett, az nem jött be nekem, bár voltak abba is pár jó részek, de nálam azaz évad max 10/5
A kedvencem a negyedik évad, Dandy karaktere egyszerűen zseniális, és a téma is nagyon érdekes. Egy hibája van, hogy sok szálat elkezdenek, de aztán hamar le is zárják, ennek ellenére 10/9
A második évadot szintén nagyon szerettem, viszont a lezárása, az utolsó 3-4 epizód elég unalmas lett szerintem. De amíg az elmegyógyintézetben vagyunk, izgalmas, beteges, csavaros, szval 10/8
Az első évad sem rossz, ez amolyan felvezető a sorozatnak, és annak tökéletes. 10/7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!