Melyik Marvel film az első?
Sziasztok, én még egy Marvel-filmet se láttam, a szereplőket is csak nagyjából vágom (tudom, hogy a Hulk az átváltozik meg a Vasembernek van egy robotruhája, stb.), de érdekel, hogy mit esznek az emberek ezeken a szuperhősfilmeken.
Szóval úgy döntöttem, megnézek egyet.
De melyikkel kezdjem? A Bosszúállók 1. részével? Arról olvastam nagyon jókat. De lehet, hogy valami mással kéne kezdenem, ha nem ismerem a szereplőket annyira?
Vagy tökmindegy, mert nagyvonalakban úgyis tudom, a részleteket meg ki lehet találni?
Köszi a segítséget.
Ne a Bosszúállókkal kezd! Először nézd meg egyenként a Vasembert az Amerikakapitányt stb. Utána a Thor 1-2-t és úgy a Boszzúállók 1-2t.
Amugy a Thor 2.részének a Bosszúállók 1 olyan szinte mint a folytatása.
De ezek közül szerintetek melyik a legjobb film, ami még érthető a többi nélkül?
Mert ennyi filmet nem fogok végignézni, ha már az első sem tetszik, ezért kezdeném egy igazán jóval, ha lehet. :D
Remélem még nem késtem el, ez a sorrend:
Vasember
A Hihetetlen Hulk
Vasember 2
Thor
Amerika Kapitány
Bosszúállók
Vasember 3
Thor: Sötét Világ
Amerika Kapitány: A Tél Katonája
A Galaxis Őrzői
Bosszúállók: Ultron Kora
A Hangya
Ha bejöttek ezek a filmek, akkor én javaslom a sorozatokat is hozzá, mert azok is kapcsolódnak ezekhez a filmekhez
SHIELD ügynökei (2 évad 22-22 résszel),
Carter ügynök (1 évad 8 résszel),
Daredevil (1 évad 13 résszel)
Ha érdekdel az időrendiség akkor it van az is:
Vasember
Hihetetlen Hulk
vasember 2
Thor
Amerika Kapitány
Bosszúállók
Vasember 3
SHIELD ügynökei 1-7.rész
Thor 2: Sötét világ
SHIELD ügynökei 8-16.rész
Amerika Kapitány 2: a tél katonája
SHIELD ügynökei 17-22.rész
Galaxis Őrzői
SHIELD ügynökei 2.évad 1-10
Carter ügynök 1.évad 1-8
SHIELD ügynökei 2.évad 11-19
Bosszúállók 2 Ultron kora
SHIELD ügynökei 2.évad 20-22
Hangya
A Daredevil sorozatot (13 rész) nem tudnám időrendbe sorolni de valahol a SHIELD ü. 2.é. 15.része körül van
remélem tudtam segíteni és tetszenek majd a MARVEL filmjei :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!