Szerintetek lenne sikere egy Éhezők Viadala fanficnek, Marvel ( Első Körzet) szempontjából, vagy bele se kezdjek. Az említett könnyvből milyen szereplők sztorija érdekelne titeket?
Saját tapasztalat alapján az emberek olyan fanficet olvasnak, akinek szeretik a főszereplőjét. Nem hiszem, hogy egy első körzetbeli karakternek hatalmas rajongótábora lenne, de ha jól megírod, nem egy öntelt, elkényeztetett, nagyravágyó, negatív karaktert csinálsz belőle, akkor jó is lehet. Persze ne legyen szent, elvégre az első körzetek egész életükben erre készülnek...
Én szívesen olvasnám Magsét, mivel az régebben játszódhatna, a viadalok legeleje körül, minden primitívebb. Valamint talán Rutáét, nagyon szerettem :) Cinna története is érdekelne, mármint, kapitóliumi lakosként.
Engem érdekelne Mags, Johanna és a rókaképű. Talán Beetee, vagy Wiress szemszögéből érdekelne a legjobban, kíváncsi vagyok, hogy élték túl.
Ha jól írsz és tudsz azonosulni a karakterrel, el tudod képzelni mit érezhetett, hogyan reagálhatott, akkor bizony bárkinek a nézőpontjából lehet jó történetet kihozni.
Kösz.
Nyilván nem állítom be a srácot ártatlannak, mert első körzet, az azért luxus, meg minden. De nyilvn van egy gyengébb oldala is... Erre gyúrnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!