Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca Havas Jon király?

Trónok harca Havas Jon király?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha visszetér lehetne ő a király ha igaz az r+l=j teória akkor lehet hogy neki van a legtöbb joga hozzá.Mit gondoltok?

2015. júl. 30. 22:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szinte mindegy h kinek milyen joga van uralkodni, ha nincsenek mögötte akkor nehéz várat foglalni. Jonról tudják h fattyú és h varjú, nem sok esélyt látok arra h elhitesse az embwrekkel h hortelen kékvérű lett. A vörös asszonnyal nem tudom mit fognak csinálni de kíváncsian várom.
2015. júl. 31. 15:24
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

Van egy teória róla, hogy Rhaegar és Lyanna összeházasodtak az Arcok szigetén. Aegon meg nem biztos, hogy az igazi Aegon. Persze mondjuk őnála is ugyan az a helyzet mint Jon-nál csak fordítottan. Ki bizonyítaná be az ellenkezőjét, vagyis, hogy nem ő az?

A sorozatba sanszos, hogy Aegon nem kerül már be, mivel Daenerys megkapta a szerepét azzal, hogy Varys őt támogatja és az ő ''segítője'' Jorah kapta el a szürkehámot Connington helyett. Aegon valószínűleg nem lesz hosszúéletű a könyvben.

Jon-nak a származását a sárkányok bizonyíthatják.Emlékezzetek csak Dany ujjászületésére. Kevesen hittek neki, de mikor épségben kijött a tűzből 3 sárkánnyal mindenki leborult előtte.

Jon-al valami hasonló fog történni, csak még nem sárkányokkal, hanem egy lángoló kardal valószínűleg.

De a fákon keresztül Bran is láthatja a születését és elmondhatja neki vhogy. És végül Martin azt mondta, hogy Howland Reed is fel fog bukkanni VÉGÜL. Szal valószínűleg ő erősíti majd meg véglegesen Jon származását, elmesélve neki az Öröm tornyánál történteket.

2015. júl. 31. 15:25
 13/20 A kérdező kommentje:
De a varjúk esküjébe úgy van hogy halálával véget ért úgy hogy már nem köti az eskü.
2015. júl. 31. 15:41
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát remélem hogy nem lesz király. Nem szeretném és szerintem alkalmatlan is lenne rá.Még a falat se tudta irányítani. Ha király lenne szerintem akkor is előbb utóbb megkéselnék megint.
2015. júl. 31. 19:46
 15/20 anonim ***** válasza:
49%

"még a falat sem tudja irányítani"

Dude, are you serious?

Egy olyan döntést hozott meg, amit rajta kívül valószinűleg senki sem hozott volna meg.

2015. júl. 31. 20:13
 16/20 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az összes lehetőség szerint az lenne a legszarabb, ha Jon és/vagy Dany uralkodó lenne a végén. Számomra hatalmas csalódás lenne.
2015. júl. 31. 21:19
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
*nem szerint, közül
2015. júl. 31. 21:42
 18/20 anonim ***** válasza:
10%
Uralkodónak szerintem mindenképpen valaki olyan kell, aki képes majd újra felépíteni egy egész királyságot. Tehát nem hadvezér, nem katona, nem hódító. Egy építő kell majd.
2015. júl. 31. 21:54
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Igen komolyan gondoltam. Meghozott egy nehéz döntést ahogy mondod. Le is szúrták érte rendesen.
2015. júl. 31. 22:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Bran, az Építő :)
2015. dec. 13. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!