Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca Havas Jon király?

Trónok harca Havas Jon király?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha visszetér lehetne ő a király ha igaz az r+l=j teória akkor lehet hogy neki van a legtöbb joga hozzá.Mit gondoltok?

2015. júl. 30. 22:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
relatív, h joga van hozzá, liannával nem voltak házasok, ki tudja bizonyítani stb. Deanerysnek van joga meg a másik targeryennek.
2015. júl. 30. 23:05
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
a 3(?) most ismert Targaryen gyerek közül neki van a legkevesebb joga a trónhoz. Egyrészt ha Targaryen akkor is csak fattyú, másrészt van egyenes ági fiú leszármazott aki ráadásként jelentősebb méretű hadsereggel Westerosra ért. És sokszor a hadsereg döntötte el. Daenerys mellett a dorne-i öröklésjog áll plusz a sárkány/sárkányok amik jelentős fegyvertényezőnek számítanak. És ha sikerül újra összeszedni az eddigi katonáit vagy khalasart gyűjteni akkor jó esélye van. Ha Jon esetleg túléli és kiderül, hogy Targaryen és mondjuk északot maga mellé állítja még akkor sem feltétlen lehetne király mert Észak kivérzett. Persze ott vannak a Vadak meg egyéb ismeretlen tényező de szerintem neki van a legkisebb esélye a jelenlegiek közül a teljes 7 királyság urává válni. Az is kérdés, hogy honnan derülne ki mert tudtommal már nincs élő ember aki tudhat a dologról.
2015. júl. 30. 23:32
 3/20 anonim ***** válasza:
Ki az az egyenesági fiú leszármazott?
2015. júl. 30. 23:47
 4/20 A kérdező kommentje:
Gondolom a 2.viserys targaryenre gondolt csak őtt megittaták arannyal.
2015. júl. 31. 07:51
 5/20 anonim ***** válasza:
Aegon. Elia Martell fia.
2015. júl. 31. 09:50
 6/20 anonim ***** válasza:
2015. júl. 31. 09:51
 7/20 A kérdező kommentje:
De őt nem láttam a sorozatban nincs is benne?
2015. júl. 31. 10:06
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom a sorozatban mi van mert nem nézem, de valóban Elia fiára gondoltam. A történet jelen állása szerint nem az igazi csecsemőt csapták falhoz, és most visszatért a híres Arany kompánia élén kb. 10000 katonával eleféántokkal. Az Arany kompánia a Blackfyre lázadás veresége után elmenekült westerosi nemesek és katonák leszármazottaiból áll akik ezt a harcmodort vitték tovább. mellesleg égnek a vágytól, hogy visszatérhessenek egy Targarxen oldalán.
2015. júl. 31. 10:51
 9/20 anonim ***** válasza:

A sorozatban még nincs benne, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fog felbukkanni.

A könyvekben is csak a Sárkányok táncában szerepelt először.

2015. júl. 31. 11:03
 10/20 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólásomban lehagytam a spoilert véletlenül..előre is elnézést kérek ha valaki ráfutott, csak régen olvastam és elfelejtettem, hogy sokan nem olvasták vagy most fogják esetleg.
2015. júl. 31. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!